Milyen a szexuális életetek szülés után?
Tudom, hogy ez nem babával kapcsolatos kérdés, de hát minket érint , kismamákat.
Arra gondolok, hogy ahogy meglett a baba, begyógyultak a sebek, visszaállt rendesen a vágy?
Nekünk 5 hós a babánk,( és nem tudom, hogy egyedül vagyok-e a kérdéssel) de mintha jóval megcsappant volna a vágyam. Mitől?
Imádom a páromat, de tényleg igaz lenne, hogy most jobban érzem anyának magam, mint nőnek?
Tényleg, csak fejben kellene átkapcsolni, ezt az anyaság/női dolgot?
Van ezzel még így valaki?
Ugy utalom mar hogy folyton vmi barom sorban lepontozgat. Legyszi oszd mar meg velunk hogy mi kivetnivalot talalsz a lepontozott valaszokban? Teljesen elveszi az ember kedvet attol hogy normalis embereknek valaszoljon, segitsen. Oke, hogy szarjam le mert nem ez a lenyeg, de akkor is rosszulesik.
Kedves kerdezo, bocsi az offert.
Te meg te majom eld ki magad es EZT pontozd le, ezen a valaszon eld ki magad, ne a normalis hozzaszolasokon.
:) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!