Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a szexuális életetek...

Milyen a szexuális életetek szülés után?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem babával kapcsolatos kérdés, de hát minket érint , kismamákat.

Arra gondolok, hogy ahogy meglett a baba, begyógyultak a sebek, visszaállt rendesen a vágy?

Nekünk 5 hós a babánk,( és nem tudom, hogy egyedül vagyok-e a kérdéssel) de mintha jóval megcsappant volna a vágyam. Mitől?

Imádom a páromat, de tényleg igaz lenne, hogy most jobban érzem anyának magam, mint nőnek?

Tényleg, csak fejben kellene átkapcsolni, ezt az anyaság/női dolgot?

Van ezzel még így valaki?

2009. máj. 14. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mióta letelt a hat hét azóta sokkal többet vagyunk együtt mint eélőtte. És az együttléteink is jobbak, minőségibbek. Örülök, hogy még mindig tetszem a férjemnek és még mindig kíván, a terhesség alatt kicsit féltem, hogy megváltozott az érdeklődése irántam, de igaz lehetett hogy a baba frusztrálta. Mondjuk nekünk az is szerencsénk, hogy hamar gyógyultam, azóta sem fáj és a babó is külön alszik.
2009. máj. 14. 22:47
 12/15 Nikcsi ***** válasza:
65%

Ugy utalom mar hogy folyton vmi barom sorban lepontozgat. Legyszi oszd mar meg velunk hogy mi kivetnivalot talalsz a lepontozott valaszokban? Teljesen elveszi az ember kedvet attol hogy normalis embereknek valaszoljon, segitsen. Oke, hogy szarjam le mert nem ez a lenyeg, de akkor is rosszulesik.

Kedves kerdezo, bocsi az offert.

Te meg te majom eld ki magad es EZT pontozd le, ezen a valaszon eld ki magad, ne a normalis hozzaszolasokon.

:) :) :)

2009. máj. 14. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem még tobb mint 1 év után is gond...AZ elso honapokban a fájdalommal voltak gondjaim, aztán állandoan begyulladtam. most egy jo ideje meg nagyon fáradt vagyok (sokszor ébred a fiam még éjszaka, beteges is volt, napkozben nagyon eleven). ha meg mégis odajutunk, az tuti, hogy addigra felébred, habár kulon szobája van. néha már úgy vagyok, hogy minek elkezdeni, ha ugyis bármikor felkelhet....úgyhogy nem csak te vagy így. De túl sokáig nem lehet ezt csinálni, mert a szereto férj sem marad orokké turelmes. Amúgy magamon tapasztaltam, hogy valamennyiere mukodik a "minden a fejben dol el" -ha 1x sikerul, aztán egy ideig minden rendben van, még kedvem is van hozzá.
2009. máj. 14. 22:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minden rendben volt,és van.Az első 6 hétben sem hagytam,h a párom bármiben is hiányt szenvedjen,megoldottuk behatolás nélkül.Én akkor még nem nagyon kívántam,de 1x-2x nekem is jól esett.Aztán-mivel nem volt gátmetszésem-ment minden,mint azelőtt...a baba már 1 éves,és a helyzet még mindig változatlanul pozitív.Ha én kívánom meg őt,simán kezdeményezek,és fordítva.Nálunk ez természetes.
2009. máj. 14. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azért azok helyében, akinek dolgozik a férje és elfárad, megkérdezném, hogy azelőtt miért nem volt ilyen fáradt? Amikor még nem volt baba, akkor miért tudtatok együtt lenni? Gondolom nem heti 1 volt... Nem értem a pasikat, az én párom szerencsére nem ilyen. Pedig rajtam van 20 kg felesleg, amitől 2 év után sem tudtam megszabadulni, de így is 2 naponta szexelünk, méghozzá nagyon jókat. Én mindenkinek az ajánlom, ha ilyen helyzetben van, csüccs le apával megbeszélni a dolgokat, csak úgy lehet orvosolni a helyzetet. A lepontozókat meg én is utálom...
2009. máj. 15. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!