Hol van kúszó-mászó babátok amíg porszívóztok és felmostok?
A porszívózásnál ott van valahol a közelemben, és élvezi a látványt. Nagyon szereti a porszívót. :)
Felmosni meg akkor szoktam, amikor alszik, vagy hétvégén akkor, ha itthon van a férjem, és kimennek sétálni.
A porszívó nálunk is az egyik legeslegkedvencebb játék. Mászik utána, vagy feláll mellette, és csapkodja a tetejét. Egy porszívózáskor úgy 5-6 alkalommal tuti kikapcsolja :))
Ha felmosok, azt pedig akkor, ha nincs ott, alszik, apa vigyáz rá, vagy a hintájában lógincál :)
Nálunk 7,5 hónapos a hölgyemény. Nekünk egy nagy méretű a kiságy, ott szokott lenni, amivel sosincs addig gond, amíg nem jutok el a szobájáig, akkor kezd el sírni. Lehet, hogy én is kipróbálom, hogy jön-e velem, de ő még annyira mindenre figyel, hogy szerintem inkább mindenfelé elmászna, így meg magára a porszívózásra nem tudnék figyelni. :S Azért kipróbálom. :)
Felmosás nálunk is akkor van, amikor alszik, vagy apával játszik addig a másik szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!