Én mindent csináltam, és a kicsiknél már a nagyobb gyerekek is randalíroztak függetlenül attól, hogy aludt-e vagy nem.
Sokkal jobb a kicsinek, ha megszokja a háttérzajokat és nem a teljes csöndhöz szokik hozzá. A legtöbb gyerek jobban is alszik monoton zaj mellett. Ez persze nem azt jelenti, hogy porszívózd körbe az ágyát.
2009. ápr. 8. 09:04
2/8 anonim válasza:
Nem, mert nem hiszem, hogy egy porszívó zúgása beletartozna az "alapzaj" kategóriába. Szerintem egy felnőtt se tudna jót aludni mellette, nemhogy egy gyerek.
2009. ápr. 8. 09:10
3/8 anonim válasza:
Ha elaldt akkor mondjuk nem állok neki pórszívózni, de van hogy arra alszik el.Van hogy látom, hogy már nyűgös,és ha pont kell porszívóznom akkor neki állok, és olyankor mindig elszokott aludni.Az én babám is zajban alszik, este is mindig be van kapcsolva neki halkan a rádió.
2009. ápr. 8. 09:10
4/8 anonim válasza:
Porszívózni, nem porszívóztam, de nálunk sem volt soha teljes csend. mindenkinek az a legjobb, ha a baba, tényleg megszokja az otthon természetes zajait. ha a baba aludt,ment a rádió, vagy épp beszélgettünk mellette. sok szülő félti a gyerekét, mert legyen csend, mert nem tud aludni a kicsi. aztán, mikor végigmegy a parkettán, és egy fél reccsenésre felébre akkor, csak néz. ezek elkerülhetők. hozzá kell szoktatni bizonyos dolgokhoz a babát.
2009. ápr. 8. 09:12
5/8 anonim válasza:
4 hónapos a babám, de nem zavarja, ha porszívózok mellette.
2009. ápr. 8. 09:31
6/8 anonim válasza:
Nálunk kifejezetten megnyugszik a porszívó hangjára a pici :)
2009. ápr. 8. 09:41
7/8 anonim válasza:
én is azon a véleményen vagyok hogy egy bizonyos alapzajt megszokik a kicsi akkor később mindenkinek könnyebb. Ő nem riad fel egy apró zajra és én pedig tudom végezni a dolgomat miközben ő alszik.Persze ha elaludt akkor én nem állok neki porszívózni vagy nagyobb zajjal járó dolgot csinálni, de ha ébren van akkor minden gond nélkül elvégzem a zajosabb teendőimet.
Amúgy már a kórházban kezd hozzászokni ezekhez a háttérzajokhoz, mert ott sem lépkednek lábujhegyen az emberek.
2009. ápr. 8. 09:50
8/8 anonim válasza:
Amig kicsi volt, addig a lányom is gyönyörűen aludt, ha zajongtunk körülötte. De egy idő után már nem volt hajlandó... tehát nem porszívózok, örülök, hogy alszik! Addig én is pihenek egy kicsit, vagy a nappaliban teszek-veszek stb. Pedig annak idején elhatároztam, hogy nem fogom teljes csendre szoktatni, de a gyakorlatban ez nem vált be... nálunk legalábbis.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!