Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindennap felmostok a maszo...

Mindennap felmostok a maszo kisbabatok vedelme erdekeben?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
NEM, de azért szétnézek, hátha elgurul valami főzés közben és fülelek, mert ha nagy a csend akkor tuti talált valami harapnivalót, amit nem kéne.
2010. ápr. 16. 13:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
...én nem... de szeretném, ha 2 naponta jutna rá időm. 2 naponta talán elég lenne.
2010. ápr. 16. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Én igen, és porszívozni is minden nap.

Persze nem nagytakarítást csinálok. Felmosni akkor szoktam amikor a gyerek elalszik este.

Ja, és kertesben lakunk.

2010. ápr. 16. 13:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Koszi! En heti 2x, de probalom a nappaliban tartani az sokkal tisztabb mint a konyha. Amugy is itt a konyhaban sztem fazna a kovon! Igy nem nagyon engedem h masszon rajta.Lehet h nagyon feltem a gyerkocot...!!
2010. ápr. 16. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, de porszívózni kell, 1-2 naponta.
2010. ápr. 16. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem, viszont az alsó szint tiszta kő, ezen mászott majd fél évig, sosem fázott még meg , nem volt hasmenése, semmilyen betegsége, 17 hónapos, kiskutya is van, de nem vagyok híve a napi felmosásnak.
2010. ápr. 16. 13:43
 7/12 anonim ***** válasza:
2 naponta porszívózok és felmosok.
2010. ápr. 16. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Kétnaponta szoktam én is, de nem csak a szobáját, mindenhol.
2010. ápr. 16. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem megyünk be a lakásba cipővel, így ált. 2 naponta felporszívózok, és felmosok, de van hogy naponta is, attól függ mekkora kupit csináltunk evés közben, amerikai konyhánk, van, uh ha ott felmosok, akkor általában már végigmegyek a nappalin is.
2010. ápr. 16. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Minden nap vagy felseprek, vagy porszívózok, felmosni hetente 1-2szer. Nem járunk be cipővel, próbálok vigyázni a tisztaságra is.
2010. ápr. 16. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!