Hogyan porszívóztok 1.5szobás panellakásban?
ha fent van is nyugodtan elindíthatod a porszívót. a legtöbb baba nem fél tőle. én mondjuk ilyenkor beteszem a kiságyába néhány játékkal, aztán takarítok. portörlésnél szoktam átvinni a másik szobába /addig leteszem a földre játszani/, hogy a bútorápoló spray-t ne szagolja ha nem muszáj. az én fiam már 8 hós, de pár percig nyugodtan eljátszik a szoba közepén még most is, nem pakolja szét az egész szobát szerencsére.
szerintem a 3 hónapost még akármelyik helyiségben otthagyhatod egy pléden a földön pár percre a kedvenc játékaival, elfoglalja magát azért!
Nem haragszol, ha megkérdezem, mit csinálsz egy 3 hónapos babával, amikor fenn van?
Nekem 4 hónapos ikreim vannak, sose volt gondom, hogy bármit ne tudnék megcsinálni, csak mert fenn vannak.
Kedvesen nézelődnek és ennyi. Van nekik szem előtt színes, lengedező tárgy, ami leköti a figyelmét.
És közben mosok, takarítok, stb, minden belefér. Egyikük biztosan fenn van a kettőből, tehát ha nem csinálnék semmit, mert egyikük ébren van, akkor épp egy 3 méteres szemét és koszkupac tetejéről gépelnék...
Mit fogsz csinálni, ha nagyobb lesz és tényleg igényli majd, hogy játszál, foglalkozz vele?
Tényleg nem bántásból írom, de erre is figyelni kell, hogy ne csak vele foglalkozz, meg kell tanulnia önállóan ellenni!
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak, nyugodtan porszívózz, ha ébren van, persze a másik helységben legyen a baba, mert a porszívó felmozgatja a port. A zaj csaknem bizonyosan nem fogja zavarni (én még nem láttam olyan babát, akit zavart volna).
Ha nagylányomnak hajat szárítok, oda viszem az ikreket is a fürdőbe, hangos, de nem zavarja őket, hanem érdekli, hogy a nagylánynak hogy száll a haja :-) Tetszik nekik.
Porszívóztam!!!
végig sírt és a szívem majdnem megszakadt :(
Gondolom kell pár ilyen kört futni mire jobb lesz. Köszönöm a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!