Fürdőszobában hajmosás után a lehullt hajat kézzel szoktátok felszedni? Vagy hogyan? Gondolom nem minden alkalommal porszívóztok fel utána.
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 18:04
2/8 anonim válasza:
Közvetlenül mosás után, még a kád fölé hajolva, vizesen szoktam kifésülni a hajam, aztán a zuhannyal az összes kihullott hajszálat a lefolyó felé irányítom, és egy csomóban kiemelem. Utána szárításkor már nem szokott kihullani egy szál sem.
4/8 anonim válasza:
én szilviával,azzal a legjobb sztem
5/8 anonim válasza:
Nem használsz szűrőt a lefolyónál?Mi így szoktuk, csak leveszed utána és ennyi, ott a haj rajta
6/8 anonim válasza:
Sehogy, otthagyom, lefolyik a lefolyón...
8/8 anonim válasza:
Én úgy száritom, hogy igyekszem egy helyen megállni, és ott is maradni. Így nem lesz minden csupa haj, csak körülöttem egy kis rész. Azt kézzel szedem össze, bár én heti 3x porszívozók, szóval sokáig egyébként sem lenne ott a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!