Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "Csodagyerekek" anyukái és...

"Csodagyerekek" anyukái és anyukák! Miért nem értitek meg hogy mindenkinek a saját babája a különleges és minden baba más ütemben fejlődik?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan azt gondolják hogy csodagyerekük van és hogy a babájuk mennyire meghaladja szellemileg a korát.Pedig szerintem csak arról van szó hogy más a fejlődési ütem és minden baba másban jó!

Nekem is mint minden anyukának az enyém a legfontosabb és attól még hogy pl.1 éves korától minden autómárkát felismer és kimond,nem tartom csodababának csak egyszerűen őt ez érdekli másrészt ő csak másfél évesen kezdett el járni.

Miért kell a másét "lenézi" mert úgy fejlődik?Vagy akkor már vannak kategóriák is?Az enyém szuper a tiéd "csak" normál??

2011. dec. 3. 13:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

19-esnek írom:

Teljesen értelmetlen amit érsz,kérlek olvasd el még egyszer a kérdést és talán a kommenteket is!!

2011. dec. 3. 18:55
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok:)

Van egy anyuka ,akivel egyszerre szültünk..tartjuk a kapcsolatot:)

Rendszeresen felhív,hogy elujságolja mi mindent csinál már a gyerek és ,hogy közölje bizony az övé csodagyerek:D

én mindig megdicsérem,hogy milyen ügyes és,hogy mi még nem tartunk ott de makk egészséges a lányom és nem jár hozzánk az orvos hetente.

Mert hozzájuk sajnos igen..mindenféle allergiája van szegénynek,sokat van megfázva stb.

Szóval ez hatni szokott és abbahagyja a dicsekvést..néha tényleg úgy beszél,hogy komolyan elgondolkodtat,hogy le van maradva a lányom..pedig nincs..

Na mindegy, sokszor ezekből az agyon trenírozott gyerekekből frusztrált felnőttek lesznek..szegények.

Anyukák meg önmegvalósulni akarnak a gyerekükben:S

Akinek nem inge ne vegye magára.

Minden jót kiván egy nem csodagyerek anyja..

hanem egy csodálatos gyerek anyja vagyok:)))

2011. dec. 3. 23:40
 23/23 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is minden gyerek egy Nagy Csoda!

Gondoljatok bele, már ahogy, amiből létrejött, az önmagában egy csoda ... Aztán az a kapcsolat, ami 9 hónapig összeköti az Anyjával ... Ahogy világra jön ...Az első Anyára pillantása, az első tudatos mosolya ... Amilyen "szakértelemmel" kezeli a cicit már pár órás korában, pedig senki nem tanitja neki ...

Nem tudom, lehet, hogy csak az én hormonjaim tengenek túl, de még most is elsirom magam, ahogy ezeket leirom, akkora csodának tartom a Gyereket!

Persze, nekem is a SAJÁTOM a legnagyobb csoda. Bármennyire is tudom, hogy egy kis ráncos, sovány, manókinézetű, elálló fülű, kevés hajú, külső szemlélő számára tök átlagos újszülött volt, számomra akkor is gyönyörű az első pillanattól kezdve.

Tudjátok, mint a versben:

"Amikor születtem, nem jeleztek nagyot

messiás-mutató különös csillagok,

csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok.

A többiek láttak egy síró porontyot,

de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot,

mintha babusgatná a szép napkorongot."

2011. dec. 6. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!