Pusziljàk a babàmat, mit tegyek?
Nagyon elkeseredett vagyok.
Van egy két honapos babàm.
A baj az hogy kérdésem nélkül puszilgatjàk!
Eleinte màr kifejtettem az elvàràsaimat,de nem értik...$
Nagy nehezen kikönyörögték,hadd foghassàk meg,amire megenyhült a szivem,na de puszilgatni,kezét arcàt,aki nem csalädtag?
Màr volt ebböl egy oriàsi vita,nem szeretném ujra eljàtszani,tehàt egy -két jo tipp hogy ne csokolgassàk?
Mert nagyon dühös vagyok ha ezt làtom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az utolsónak:Szerintem az nem irigység ha valaki megkér egy másik embert,hogy ne a kezét vagy arcát,száját puszilgassa.
Mondjuk féltésnek lehet nevezni,de irigységnek nem.
Az meg természetes,hogy egy anya mit félt jobban a világon?Nem mást mint a legnagyobb kincset:a Gyermekét.
Mondjuk nekem is fura,ha egy anyuka a gyerekkel kapcsolatos dolgokat lazán tudja venni.Mindenki más,de én ilyen vagyok.

Szerintem mond meg neki nyugodtan, hogy ezt nem szereted: fogja meg, nézegesse, játszon vele, de ne puszilgassa olyan helyen, ahonnan elkaphat valamit. Anyukám puszilgatja a kezét, de az mégis más, én is szoktam meg az apja is, de ismerősök a lába szárát szokták megpuszilni, amit imád, és nem lesz tőle semmi baja. Amúgy elég tapintatlan ismerősöd van, hogy kézmosás nélkül rohan a gyerekhez, és nem veszi figyelembe a baba igényeit (álmos, nyűgös, és mégis szórakoztatja)
4,5 hós babás

Ha nem értenek a szép szóból, durván kellmegmondani és kész. Inkább legyen egy sértődött agyament ismerősöd, mint egy beteg gyereked.
Egyébként meg, aki nem érti meg, hogy nem puszilgatjuk nyakra-főre az utunkba kerülő összes csecsemőt, az primitív.
Nem kár érte, ha nélkülöznöd kell a társaságát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!