Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek veszélyes a...

Szerintetek veszélyes a fogzást könnyítő borostyánlánc?

Figyelt kérdés

Múltkor oltásra vittem a kisfiamat és a doktornő meglátta rajta a láncot. Teljesen elszörnyülködött és egyből levetette velem, épp hogy csak le nem hülyézett érte.....

Elkezdte mondani hogy ettől simán megfulladhat és hogy ez milyen veszélyes...Mondtam neki hogy csak akkor van rajta mikor látom hogy épp mit csinál, alváshoz le szoktam venni Neki...Azt mondta akkor sem kell neki..meg semmit nem ér...

2011. nov. 30. 13:23
1 2 3
 11/23 krisztivan ***** válasza:
26%
Kisfiamnak kb.4 hós kora óta van a nyakában.Most 15hós.Nem tudom hogy használ-e de jól áll neki és nincs semmi probléma belőle.Néha Ő is a szájába veszi,de ha le is tudna harapni belőle egy szemet akkor sincs probléma hiszen borostyán majd a másik felén kijön a gyerekemből.Több láncszemet pedig nem tud leszedni hiszen egyesével vannak csomózva(pont ezért).Az pedig hogy valahova beakadjon...hát még nem láttam ilyet,de ki tudja.
2011. nov. 30. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:
És ha véletlen nem lenyeli, hanem épp csuklana és hapcizna és a légcsövébe szalad?????
2011. nov. 30. 13:51
 13/23 krisztivan ***** válasza:
62%

11. vagyok.Bocsi,de erre szokta mondani a párom

Ha a nagyanyámnak töke lett volna Ő lett volna a nagyapám.

De természetesen mindenki el tudja dönteni hogy mit tesz-vagy nem tesz a gyermekével.

2011. nov. 30. 13:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Értem.
2011. nov. 30. 13:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is veszélyes, felesleges és butaság (elnézést, ha ezzel megsértek vkit az érzéseiben, de ez van)egy divathóbort, aminek semmi értelme, de vki jól megszedi magát rajta.

Ki garantálja, hogy nem szakad el, nem akad be vhova, nem veszi a szájába a gyerek stb. Ennek elég egyszer megtörténnie, az is túl sok.

Én nem teszem ki feleslegesen ilyennek a gyerekemet.

2011. nov. 30. 13:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Akkor is majd azt mondja, "ha a nagyanyámnak töke lett volna....": gondolom, hogy akkor is ez fog az eszébe jutni. De ahogy megírta, mindenki azt tesz a gyermekével amit akar.
2011. nov. 30. 13:58
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

A lányomnak 4 hónapos kora óta van a nyakában,most egy éves. Nekünk bevált!!!!

Én biztos rászóltam volna a doktornőre,hogy ne nagyon kapkodjon az én gyerekemhez, milyen jogon veszi ő le??? Ez olyan,hogy nekem meg akarta mondani, 1 éves kora után ne merjem szoptatni,mert semmi értelme. Majd én eldöntöm.

Nyakláncra visszatérve: lányom,most kezdte felfedezni,hogy ott van,megfogja,rámnéz kérdőn és elmondom,hogy anyának is apának is van(igaz arany), és az ővé is szép. És ennyi,nem is foglalkozik vele.

Az hogy a szájába veszi,megfelelő méretet kell választani, ha nagyon nagyon erőlködne a láynom a szájába tudná venni,de alapból nem ér oda.

2011. nov. 30. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az honnan tudni, hogy bevált?

Mert pl az én fiam észre se vette egyik fogzását sem. Ha a nyakában lett volna, akkor azt hihetném, hogy amiatt:) Vagy van valami tuti dolog, amiről tudjátok, hogy beválik e vagy sem.

Ellenzem a láncot, de erre tényleg kíváncsi vagyok.

2011. nov. 30. 14:07
 19/23 krisztivan ***** válasza:
0%

11-es vagyok.

Nem tudom én sem hogy használ-e,de a fiam sose volt jó alvó,az első fogak kijöttek észrevétlenül de a hátsó kettő őrlővel állandóan a szájában volt a keze.Igazából ennyi,lehet lánc nélkül is így lett volna.De nem lett lázas,bágyadt.

2011. nov. 30. 14:13
 20/23 anonim ***** válasza:

17es vagyok

Megvettük a láncot,pár nap után javulást észleltem, jobban aludt éjszaka is,akkor ráfogtam arr,hogy lehet nyaklánc nélkül is így lett volna.

Nyáron a nagy meleg miatt lekerült a nyakáról,hát modnhatom,katasztrófa helyzet alakult ki, nem aludt, éjszaka 15-20 alkalommal meébredt,majd elő a nyaklánc,és minden visszállt!! Erre is mondhatnám,lehet nyaklánc nélkül is így lett volna...na de kétszer is??

2011. nov. 30. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!