Kinek mennyi ido utan kezdett el hasznalni a borostyanlanc? Akinek persze hasznalt.
fogzásra, nekünk nem tudom pontosan h mennyi idő után de kb 2 hónap után kevésbé nyűglődött. nem 8x keltünk fel éjjel csak 3-4x nálunk sajnos eléggé megviseli a pici lányt.
de nem biztos h a lánc miatt maradt abba, nem tudom :/
Pontosan nem tudom, mert a fiaimnak már rég a nyakában volt, mikor jöttek a fogaik.
Egyik fél évesen kapta és 11 hósan jött az első foga.
Másik 3 hósan kapta és 7 hósan jött az első foga.
Egyik gyereket sem viselte meg a fogzás, soha semmi bajuk nem volt, se hőemelkedés, se nem evés, nem alvás, stb...
Hogy ez a nyaklánc nélkül hogy lett volna, nem tudom. Minden esetre én szeretem, nekem is van, pedig nem fogzok:)
én itt vettem mindig:) a gyerekeknek is, már a nagyobb méretet kellett vennem múltkor, meg magamnak is.
Gyorsak, korrektek és ha valami probléma van, cserélnek ingyen. Én bátran merem ajánlani őket.
Igen, éjjelre leveszem róluk, ajánlatos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!