Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek veszélyes a...

Szerintetek veszélyes a fogzást könnyítő borostyánlánc?

Figyelt kérdés

Múltkor oltásra vittem a kisfiamat és a doktornő meglátta rajta a láncot. Teljesen elszörnyülködött és egyből levetette velem, épp hogy csak le nem hülyézett érte.....

Elkezdte mondani hogy ettől simán megfulladhat és hogy ez milyen veszélyes...Mondtam neki hogy csak akkor van rajta mikor látom hogy épp mit csinál, alváshoz le szoktam venni Neki...Azt mondta akkor sem kell neki..meg semmit nem ér...

2011. nov. 30. 13:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szia!A kislányom 8 hónposan kezdett el fogzani másfél éves koráig hordta a nyakláncot akkor rájött hogy be tudja venni a nyakláncot a szájába!Ekkor vettem le róla mert (kipróbáltam szét lehet harapni!) Sajnos!de szerintem amig nem éri el és felügyelet alatt van a kicsi használat közben szerintem nem árt! Sokan mondják hogy nem használ én úgy gondoltam hogy használni fog és szerintem jó is volt! :)
2011. nov. 30. 13:29
 2/23 anonim ***** válasza:
17 hónapos lányomon 3 hónapos kora óta 24 órában rajta van....nem tudom ,hogy veszélyes e ,de nálunk még szerencsére soha nem volt semmi gond vele,nem akadt be semmibe stb.
2011. nov. 30. 13:30
 3/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem veszélyes,lányomnak 4hós kora óta a nyakában van,éjjel-nappal,most 9hós.De ha majd azt látom,h felfedezte magán,akkor le fogom róla venni.
2011. nov. 30. 13:31
 4/23 anonim ***** válasza:

Ez már bennem is felmerült, én nem adom rá egyrészt emiatt, másrészt nem hiszek benne. Hogy használ-e, nem fogod soha megtudni, mert egyik babát jobban megviseli, a másikat kevésbé. Barátnőm mindkét gyerekére ráadta, a lány jól viselte a fogzást, a fiú meg folyton ordított, ki tudja, miért...

De sok babán látom, ha nagyon gáz lenne, biztos betiltanák, mint bizonyos gyerekruhákat. Legalábbis remélem.:)

2011. nov. 30. 13:31
 5/23 A kérdező kommentje:

Meg hozzá tette a doktornő hogy már látott gyereket megfulladni ettől...

és én is kérdeztem hogy akkor miért nem csinált ebből senki ügyet?miért forgalmazzák még?

azt mondta a pénz miatt...

Oké nagy úr a pénz meg hogy el lehet adni de szerintem ha ettől megfulladt volna már kisgyerek nem hiszem hogy ennyire kelendő lenne....én kicsit túlzásnak gondolom a reakcióját.

Főleg hogy egy kisgyereket 2 percre nem hagysz magára általában, így mindíg tudod felügyelni.....

2011. nov. 30. 13:36
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
A lányomon 3 hetes kora óta fent van a lánc. Még egyszer sem vettem le róla. Mostanában viszont elgondolkoztam rajta, mert kibukott a body alól, és ahogy fordult a hátára közben beleakadt az ujja. Lehet, hogy többször is előfordult már ilyen, de még csak most láttam először. Ha még egyszer előfordul, akkor leveszem róla :(
2011. nov. 30. 13:38
 7/23 anonim ***** válasza:

Én el tudom képzelni, hogy veszélyes. Nem is veszek a lányomnak. 13 hónapos, mindig mindent megrág, megkajál, tuti leenné saját magáról ezt a láncot.

Vannak itthon ilyen kis fagyöngyös nyakláncok, szokott velük játszani, tízből tízszer a szájából húzom elő... Emiatt nem adnék rá borostyánláncot.

2011. nov. 30. 13:38
 8/23 anonim ***** válasza:
Ja és látta már a nyakában több orvos és több védőnő is, de egyik sem szólt, hogy veszélyes...
2011. nov. 30. 13:39
 9/23 anonim ***** válasza:
detto éjjel nappal rajta van 15 hónapos 16 foga van 11 hónapos kora óta van fent 24 órában nekünk bevált
2011. nov. 30. 13:44
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

..csak nehogy utólag jöjjön rá bárki, hogy veszélyes. Biztos nem raknám a gyerekem nyakára. De persze mindenki maga dönti el.

Persze ha tényleg egész nap látod a babát. Én sose láttam egyiket sem egész nap, hisz közben ezt azt kellett csinálni. És ha folyton le vettem volna meg feladtam volna hamar felfigyelt volna rá.

Egyébként nagyon sok anyuka kiflit is ad a babájának, senki nem mondta, hogy veszélyes. Az enyémhez 11 hónapos korában mentőt kellett hívni. Pedig ott ült velem szemben az etetőszékben.

Minden lehet veszélyes. De ami alapba olyan, hogy letéphető, fulladást okozhat tuti nem raknám rá.

2011. nov. 30. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!