Borostyánlánc? Milyet válasszak?
Én se vennék a helyedben. Nekünk sincs és mégis tök jól viseli a fogzást a fiam. Soha se volt még olyan hú de nyűgös. A lassan 20hónap alatt egy kezem elég, h megszámoljam hányszor ébredt talán emiatt éjjel, de egy kis simi, és már aludt is tovább.
Barátnőm kisfia nyakában folyton ott csüng, mégis többször is panaszkodott már, h nehéz a gyerekkel, mert fogzik.
Én vettem, jó volt.
Innen rendeltem, sztem itt a legnagyobb a választék (méretben is)
A méretet pedig így választottam:
egy madzaggal megmértem a nyaka körül, hogy milyen az a méret, ami nem lóg nagyon, de a szájába sem tudja venni, tehát az állán nem megy föl. Így kiderült, hogy hány cm-es lánc kell.
...ja, és így NEM ÉLETVESZÉLYES!!!
- csak a megfelelő méretet kell venni!
Mert fogsz még kapni ilyen válaszokat is! :)
Mi innen vettük. Kb 4 hónapos lehetett a kislányom,mikor a nyakára került és azóta 1 kezemen megtudom számolni,hogy hányszor vettük le..,mert hogy ügye fürdéshez,alváshoz is rajtahagyjuk. Most 2 éves,2 hónapos.
Az egyik ismerősünknek nem volt és nagyon megszenvedték a fogak kijövését..minden nap nyűgős,sírós volt mikor jöttek a kislány fogai..,mi meg csak akkor vettük észre hogy kijöttek a fogacskák,mikor a kiskanál odakoppant mindíg a csajszim ínyéhez.. :)
Mivel nekünk bejött,én csak ajánlani tudom.. Ja..viszont van még egy ismerősünknek is az unokájának, és ő azt mondta hogy ásványboltban vette,de nekik nem használt...
Szóval nem mindegy hogy hol veszi meg az ember.. :(
Ja...a szemek... :)-annó én is vaciláltam,hogy minek vannak annyi félék,de én arra jutottam,hogy csak kényelmesebb a babáknak hogy sima kerek szeműek a gyöngyök rajta,mert hogy úgy nem olyan szúrósak. Mi olyat vettünk,aminél a szemek növekednek.Tehát hátul a nyakánál kisebbek,elől meg nagyobbak.
Mellékesen mindenki aki látta kisebb,nagyobb korában a kislányunkat,akkor mindíg megdícsérték a láncát,hogy milyen kis csinos ezzel a lánccal..hát mondtam nekik hogy nem a divat kedvéért van rajta,de nekem/nekünk családtagoknak is nagyon tetszik.. :) Főleg ebben a tarka összeállításban szupi :) A fényképeken is olyan cuki így lánccal.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!