Ha a babátok veletek alszik, hogy oldjátok meg a szexet?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 18:29
1/8 anonim válasza:
Mi is együtt alszunk a manóval(11hetes). Elalvás után áthelyezem a kiságyába, majd várunk egy kicsit. Ezt úgy oldom meg, hogy egy kisméretű gyermektakarón altatom el, magam melett, és így nem a kis testét kell felemelnem, hanem a takaróval együtt helyezem vissza a kiságyába, hogy ne ébredjen fel.
2/8 anonim válasza:
Úgy hogy saját helyén fekszik, szoktasd át a saját érdeketekben!!!!
3/8 anonim válasza:
Én vagy átpakolom a kiságyába, vagy a lakás más pontját használjuk. Igazából már baba előtt is a szeretkezéseinknek kb csak a 30%-a történt az ágyban, a többi meg ott volt, ahol éppen ért bennünket a vágy.
4/8 anonim válasza:
Nappaliban, hálóban a földön, fotelben, zuhanyzóban, konyhában:)
5/8 anonim válasza:
Amíg velünk aludt a kicsi (5hós koráig),addig mi is simán átraktuk addig a kiságyba.Szerencsére sose ébredt fel :)
6/8 anonim válasza:
Ha mi akarunk "valamit" akkor kimegyünk a fürdőbe vagy a konyhába.De volt már hogy inkább lementünk a földre,nehogy felébresszük a kis törpénket.Ma már nem alszik velünk(4 hónapos),de meg lehet mindent oldani,ha nagyon akarjátok!Jó próbálkozást nektek is!
7/8 anonim válasza:
Nem csak ágyban lehet szeretkezni.
Nem tudom miért szavaztátok le azt a válszolót de igaza van! Nem jó ha beszokik az ágyatokba mert utána neki lesz rossz ha már nem alhat ott. Mi is így kezdük de 2 hónaposan már át is tettem a saját szobájába a saját ágyacskájába és mellesleg azóta kevesebbet kel éjszaka. Ő is jobban alszik amióta ott van.
8/8 anonim válasza:
És azok (mi) hogyan csinálják a konyhában, fürdőben, ahol
a 10 hónapos mellett egy 9 éves is van??? :)))
A picur soha nem alszik velünk. Az ágyunk mellett van a kiságy és letakarjuk a szélét egy pléddel, ha felkelne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!