Altatást, hogyan oldjátok meg, ha csak szopizás közben alszik el a babátok?
Amikor a kisfiam kisebb volt, hasonló helyzetbe voltunk.
Egy 7 hetes baba, még nagyon picike, természetes, hogy szopizva alszik el.Ha elaludt a ciciden, tedd hasra az ágyában, így tud büfizni,és nem kell a válladon hurcibálni.
Ilyen kicsi korban, szinte természetes, a hogy fáj a hasa, este.Simogasd neki, esetleg polcold fel a lábát, szopi közben,így pukizni is tud könnyebben.
Én ezt csináltam, ameddig picike volt, bejött!De szerintem, az önálló elalváshoz (cici nélkül), még picike. Várd meg ameddig teljesen K.O. ,és akkor tedd az ágyába,és ahogy írtam a hasára.
Ja, még annyit lefelejtettem, hogy lehet azért bukik, mert nem tud büfizni.Erre is jó a hason alvás!Ha felábred az ágyában, menj oda , ütögesd a kis popóját, simogasd, és ne beszélj hozzá.Csak érezze, hogy mellette vagy.
Csak kis időt kell így átvészelni, 3 hónapos körül elmúlik a hasfájóság,és minden könnyebb lesz.
Kitartás!!!!!!:)
15 hónapos kisfiú anyukája. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!