Anyukák, akiknek már áll a gyerekük és nem alszik a kiságyban, hogyan oldjátok meg a napközbeni altatást?
Szerintem nem feltétlen jó, hogy nem mersz elmenni mellőle...
Próbáld meg körbepárnázni az ágyat, és csináld nyugodtan a dolog. Nem hinném, hogy le fog esni, hisz már biztos ügyes, s rá fog jönni, hogy hogyan tud a legjobban lejönni.
Az én kisfiam legurult egyszer az ágyról(10 hós volt), ugyanis nem megdolható, h 0-24 ben mindkét szemem rajta legyen. De nem történt semmi, még csak nem is sírt :)
Szóval, szerintem bátran kezd el elengedni a gyermeked kezét (ezt képletesen mondom).. :)
Az a bajunk a kisággyal, hogy mikor elalszik én átrakom, de az én lányom ilyen tipikus búgócsiga alvó. Egyfolytában pörög, dobálja magát, és a kiságyban nem fér el és ezért sír és felkel. Szóval ezért is hanyagoljuk a kiságyat, mert nagyon rosszul alszik benne. Köszönöm a válaszokat, majd kitalálok én is valamit. Szeretném lecserélni a kiságyat, valami ilyesmire gondoltam
csak félek, hogy mikor feláll, akkor kibukik belőle.
Az én lányom is pont ezt csinálja, mint a tiéd. A rácsos ágy nálunk is csak dísz, egyszerűen mindig felébred, ha átrakom elalvás után. Mintha nyomásérzékelő lenne beépítve a pelusába. Azonnal kipattan a szeme ilyenkor és kezdjük elölről az altatást. Ezért inkább magam mellé veszem, ott alszik éjjel. Nappal meg általában babakocsiban alszik, vagy van egy nagy padlópárnánk, azon altatom és csak betakarom, ha elalszik. Arról nem tud leesni. Jó vastag, puha, mint egy fészek. A belinkelt kiságy szerintem kb 2 éves kortól jó, ha mégis támlás kiságyat veszel, olyat keress, aminek magasabb az első pereme. A nagy fiamnak ilyet vettünk csak más szövettel, ha majd belenő a lányom, megkapja.
Esetleg utazóágy nem jó? Olyan amin van kibújó nyílás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!