Mennyit eszik egy nap 3 hónapos anyatejes babátok? Elég neki az anyatej vagy kell pótolni?
Mindkét kérdés érdekelne. Jelenleg az én babám olyan 710 ml anyatejet eszik meg egy nap. Viszont úgy érzem a mellem már nem bírja ezt a hajtást...
Ha pótoltok, hogy pótoltok?
Kedves Kérdező!
Olvastam a 9-es kommentedet. Az általad leírtak nem feltétlenül jelentik azt, hogy nem jön belőle semmi. A fiam 5 hónapos, és jó ideje ezt csinálja. Csak anyatejet kap, és tuti, hogy elég neki, mert 3400g-mal született és most 8,9 kg. Ez nem elírás! A tej nagy része a szoptatás közben termelődik, szerintem nincs miért aggódnod.
Még akkor se gondoljátok, hogy gond van, ha eddig fejenként egy-egy ciciből tudott 100-130-at átlagban leszívni, de volt már, hogy 180-at is leszívott egy ciciből reggel.
Most meg két ciciből is alig tudok 80-at összehozni.
Akkor azért nyugodtabb voltam, amikor egy ciciből sikerült sokat ennie. De már annak is örülnék, ha most a kettőből tudna annyit mint eddig egyből, de most még annyi sincs.
Szóval akkor szerintetek ne aggódjak?
12-es vagyok. Én ezért nem szeretem ezt a méricskélést. Lehet, hogy szégyen bevallani, de még egyszer sem mértem meg, mennyit szopott a babám. Még megközelítőleg sem tudom. 2 hetente elviszem megméretni, fejlődik, nem is akárhogyan, és ez nekem elég.
Ne parázz ennyire, látszik a gyereken, ha éhes, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!