2 hetes anyatejes babának elég az anyatej, vagy adjak neki inni még teát vagy vizet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 15:40
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nem kell adni neki semmit, az anyatej szomjoltó is.Majd ha 40 fok lesz, akkor már lehet adni neki, de amúgy fél éves koráig elég az anyatej.
/Z/
3/6 anonim válasza:
Elvileg elég. Én 6 hónapig szó szerint csak szoptattam és minden rendben volt, nem volt szükség plusz folyadékra.
4/6 anonim válasza:
Annyival egészíteném ki, hogy nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is elég, ha igény szerint szoptatsz. Az én babám 40 fokban (júliusban) született, és nem kapott soha semmi mást. Viszont gyakran szopizott, mert így több első tejhez jutott, ami hígabb, inkább szomjoltó hatású. Az sem teljesen pontos, hogy hat hónapig. Rengeteg babát ismerek, akik a hozzátáplálással nem kezdenek más folyadékot inni- az én fiam sem igényli, csak egy éves koruk után kezdenek inni, addig evések után ciciznek. Ez is teljesen normális, és rendben van.
5/6 anonim válasza:
Igy van,ahogy az utolsó válaszoló irja! Babám 8 hós,de még most se kap semmilyen plusz folyadékot,csak anyatejet!
6/6 anonim válasza:
Mi 7 hónaposak leszünk lassan és csak anyatejet kap. Nem kell plusz folyadék. Ő augusztusi, kánikula volt még, de csak szoptattam, akár 2 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!