Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, hogy a jelenlegi divat...

Tudom, hogy a jelenlegi divat a 6 hónapig kizárólag anyatej, de nem lesz belőle később gond? Sem vízet, sem teát nem akar inni, 4 hónapos. Megszereti majd?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Kislányom 6 hónapos koráig CSAK anyatejet kapott, még sosem volt beteg. Most 8, de nem sok vizet iszik. Szinte 95%-ban anyatejen él.

Válaszom: nem, nem lesz beteg ettől.

2008. okt. 7. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt tudom irni mint az 1. válaszoló!!!!
2008. okt. 7. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz belőle semmi gond. Az ő ösztönei még nincsenek "elrontva". Tökéletesen tudja, mire van szüksége és mire nincs. Nyugodtan bízd rá, amit nem kér, ne erőltesd!
2008. okt. 7. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Amíg van és amíg kéri és amíg fejlődik tőle,addig ANYATEJ ANYATEJ ANYATEJ minden mennyiségben!!! Ráér még "szemetet" enni inni!
2008. okt. 7. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem hiszem hogy a víz szemét lenne, hiszen 10 éves korában mégsem ihat majd anyatejet. Van olyan baba, aki nem akar mást elfogadni (itt pont emiatt már kértek segítséget), de van olyan, akinek semmi problémát nem jelent. A te döntésed, hogyan táplálod a picit, előbb-utóbb úgyis muszály lesz neki elfogadni a többi folyadékot is:-) Baja biztos nem lesz az anyatejtől.
2008. okt. 8. 07:22
 6/6 anonim ***** válasza:
34%
Én nem is azon gondolkozom,hogy baja lesz e de nekem is olyan távolinak tűnik a 6hónap,anyámék anno engem 2hetesen már gyümilével megkínáltak..és ezt a védőnőm is igazolta,hogy anno ő is úgy csinálta,de attól függetlenül ma már lehurrogott mikor mondtam,hogy a 2.5hónapos anyatejes babámmal megkóstoltattam az almalevet.Tény,hogy kicsit megfogta a gyomrát ezért még úgy döntöttem várok,pedig nagyon bejött neki,akkorákat vigyorgott.Sőt ha fáj a pocija most is inkább adok neki egy két kanál alma levet ,mint gyógyszertári cuccokat.Ez segíti az emésztést és el is szokott múlni a tekergése.Én mondjuk simán adom neki a vizet a babateát-hígabb hígításban,de nekem mondta a dr nő is,hogy adjam,sőt néha észre vettem mikor nem adtam,hogy a vizeletében piros pöttyök vannak-ill.a pelusban,na ez pont,hogy a folyadék bevitel miatt van,kevés neki és koncentrálódik a vizelet azért véreskés.Ezt a khban vettem egyszer észre ott mondták a csecsemősök és a dr nő is,azóta kb 2szer volt ilyen de a folyadék bevitel segített.Próbáld meg úgy adni neki a forralt vizet,hogy teszel bele neki pár csepp igazi citromot és szőlőcukrot-jobb lesz az emésztése.Ezt nekem a nagyim javasolta,bölcsibe dolgozott anno,4gyereket nevelt fel:)De amúgy saját belátásod szerint kell döntened.
2008. okt. 8. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!