Annyira náthás, hogy nem bír aludni. Praktikák?
Hát elkeserítő, de csak az idő a megoldás...
Használtok valamilyen orrspray-t? Esetleg valamilyen orr nyálkahártya nyugtató spray segítene picit...
Meg van egy mellkasra kenhető mentolos szer, amit belélegezve tisztítja a légutakat. De amíg olyan sűrű, hogy levegőt sem kap, akkor csak a gyakori orrszívás segít.
Kitartás, néhány nap múlva jobb lesz.
Én is gyakran orrszívozom olyankor, és orrcseppet is használok, plusz C-vitamint is adok a gyümölcse mellé (9 hós), és a doktornő azt mondta, napi 2 Calcimusc-ot is adjak neki. (Utóbbit én is szoktam használni, ha náthás vagyok, hihetetlen jól lenyugtatja az irritált nyálkahártyát).
Egyébként 2 hete ő is náthás volt, a doktornő azt mondta, ez lehet ún. "cicakór", amit a fogzás okoz, nem pedig vírus. (Állítólag azért nevezik így, mert orrfolyás, nyálzás, tüsszögés kísérheti, mint a ksicicák fogzását. Korábban soha nem hallottam ilyenről, fura.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!