Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol vesztek vagy vettetek...

Hol vesztek vagy vettetek babának való szánkót? Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
Köszi!
2011. nov. 24. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok senkit se bántani,de teljesen ledöbbentem ezeken a bundás....szánkókon.Jól néz ki szó se róla,de egy télre ilyen összegben!!!Ki tudja mennyi hó lesz!Akárhogy számolom,ebbe csak ülni tudó baba mehet,ő pedig jövő télre menni,sőt szaladni fog,tuti nem marad -még ha belefér-abba a zsákba.Mert ahogy elnéztem ott az a különb,talán meg a tolókar...hát a szánkót húzni szokás....nem véletlen.....nagy hóban tolni...hmmm....Mindegy,mégegyszer mondom senkit se akarok megbántani csak véleményt írtam.

Egyébként mi tavaly télen-akkor 10 hósunknak-Tescoba vettünk 2 személyes karfás faszánkót.Az ülőkére szivacsot tettünk,őt beöltöztettem,egy sállal biztos ami biztos a karfához kötöttük és jól betakargattam és szuper volt!!!!Csak akkor esett ki mikor Apa a jégen hirtelen akart farolni vele.....de ez nem a szánkón múlott.És ez a szánkó idén is jó lesz neki,meg még egy ideig,mert idén már ismerve őt lehet ő akar engem húzni....persze ha lesz hó......

2011. nov. 24. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Valóban nem tudni mennyi hó lesz, de Nálunk minden télen hatalmas szokott lenni, néha még a kaput sem tudjuk kinyitni...Nincs az a babakocsi, amivel akkor sétálni lehetne. Másfél órát húzni a szánkót, hát azért ez durva lenne. Valóban, a bundazsákot nem tudom majd ráadni 4 évesen, de hát az összes ruhájáról ugyanez elmondható. A szánkóról pedig amikor már nagyobb, levesszük a tolókart, és szánkózhat egyedül. Megértem, hogy városban, ahol esetleg alig van hó, és csak "kimegyünk egyet csúszni" nem biztos hogy praktikus, de vidéken szerintem nagyon jó dolog.
2011. nov. 25. 07:04
 13/15 A kérdező kommentje:

A Baby Merc szánkót szét lehet majd szedni attól függően, hogy milyen idős baba/kisgyerek használja, nagyon profi, nekem nagyon tetszik.

Egyébként nálunk is mindig megmarad a hó, Bp külső kerületében lakunk, és amikor a városban már hetek óta nincs hó, nálunk még akkor is megvan. Itt nem takarítják, legfeljebb a lakók hólapáttal, de az utcát ugye senki.

Mentek az újabb zöld kezecskék.

2011. nov. 25. 10:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha Baby Merc-et szeretnél, küldj privit nyugodtan, és megadom az eladó elérhetőségét.
2011. nov. 25. 10:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok!

Ez a szánkó amit mi is vettünk, húzni és tolni is lehet és a bundazsák levehető és utána sima karfás illetve karfa nélküli szánkóvá átalakítható, 100 kg. a terhelhetősége, úgyhogy akár két gyerek, vagy egy gyerek és egy felnőtt is vígan csúszkázhat!

A mi bundazsákunk elég nagy, akár 4-5 éves gyerek is simán belefér.

Mi a télen sokat járunk a hegyekbe kirándulni, ott babakocsival elég furi lenne közlekedni, úgyhogy alap volt a bundás szánkó, kényelmes, a kislányom beköthető és tuti nem fázik meg!

2011. nov. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!