Hol vesztek vagy vettetek babának való szánkót? Mire kell figyelni?
Én nem akarok senkit se bántani,de teljesen ledöbbentem ezeken a bundás....szánkókon.Jól néz ki szó se róla,de egy télre ilyen összegben!!!Ki tudja mennyi hó lesz!Akárhogy számolom,ebbe csak ülni tudó baba mehet,ő pedig jövő télre menni,sőt szaladni fog,tuti nem marad -még ha belefér-abba a zsákba.Mert ahogy elnéztem ott az a különb,talán meg a tolókar...hát a szánkót húzni szokás....nem véletlen.....nagy hóban tolni...hmmm....Mindegy,mégegyszer mondom senkit se akarok megbántani csak véleményt írtam.
Egyébként mi tavaly télen-akkor 10 hósunknak-Tescoba vettünk 2 személyes karfás faszánkót.Az ülőkére szivacsot tettünk,őt beöltöztettem,egy sállal biztos ami biztos a karfához kötöttük és jól betakargattam és szuper volt!!!!Csak akkor esett ki mikor Apa a jégen hirtelen akart farolni vele.....de ez nem a szánkón múlott.És ez a szánkó idén is jó lesz neki,meg még egy ideig,mert idén már ismerve őt lehet ő akar engem húzni....persze ha lesz hó......
A Baby Merc szánkót szét lehet majd szedni attól függően, hogy milyen idős baba/kisgyerek használja, nagyon profi, nekem nagyon tetszik.
Egyébként nálunk is mindig megmarad a hó, Bp külső kerületében lakunk, és amikor a városban már hetek óta nincs hó, nálunk még akkor is megvan. Itt nem takarítják, legfeljebb a lakók hólapáttal, de az utcát ugye senki.
Mentek az újabb zöld kezecskék.
Első válaszoló vagyok!
Ez a szánkó amit mi is vettünk, húzni és tolni is lehet és a bundazsák levehető és utána sima karfás illetve karfa nélküli szánkóvá átalakítható, 100 kg. a terhelhetősége, úgyhogy akár két gyerek, vagy egy gyerek és egy felnőtt is vígan csúszkázhat!
A mi bundazsákunk elég nagy, akár 4-5 éves gyerek is simán belefér.
Mi a télen sokat járunk a hegyekbe kirándulni, ott babakocsival elég furi lenne közlekedni, úgyhogy alap volt a bundás szánkó, kényelmes, a kislányom beköthető és tuti nem fázik meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!