Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol vesztek vagy vettetek...

Hol vesztek vagy vettetek babának való szánkót? Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
Köszi!
2011. nov. 24. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

teszveszen vettünk, 10 hónapos a lánykánk:

[link]

Nem olcsó, de ebbe bele lehet kötni, nem esik ki és nem fázik meg sem! Ez nekem nagyon fontos szempont volt.

2011. nov. 24. 12:20
 2/15 anonim ***** válasza:
Ilyen létezik kékben is?
2011. nov. 24. 12:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekünk tavaly télen volt 10 hónapos a lányunk, de még nem élvezte egyáltalán a szánkózást. Az idén veszünk neki, a lényeg, hogy karfás legyen, vastag pléddel meg be lehet takarni!

[link]

2011. nov. 24. 12:34
 4/15 anonim ***** válasza:

szürkében van ennek az eladónak:

ttp://www.teszvesz.hu/uj_szanko_labzsakkal_karfaval_tolokarral_1504364702.html

ez egy másik eladó, másik márkájú szánkó, drágább is picivel, nála nagy a színválaszték

[link]

/baby_merc_tolokaros_szanko_bundazsakkal_1511731619.html

2011. nov. 24. 12:35
 5/15 anonim ***** válasza:
2011. nov. 24. 12:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát mi sima fa szánkót vettünk korláttal tavaly a Hervis-ben akciósan 6000 ft-ért. Nekünk ennyit ér meg egy szánkó. Úgyis overálban vagy sínadrágban viszem a gyereket szánkózni. Én nem adnék ennyi pénzt ezért a hiper-szuper bundás szánkóért... Hetente kb. 3* 1 órára tudtunk menni 1 évessel szánkózni, arra bőven megfelelt a hagyományos. Overálban Ő sem fázott soha.
2011. nov. 24. 12:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem megvan még a gyerekkori szánkóm.Szerintem azzal fogunk szánkózni. HA lesz hó.(Pesten) Egy kisgyerek szerintem még egyedül félne szánkózni. De persze minden gyerek más és más...A kiscsaj 19hós,lehet tetszene neki... De külön szánkót nem fogunk venni. Majd az őlemben ül és együtt csúszunk le! Meg sztem lehet kapni karfát szánkóra valahol.Asszem a hervist írtátok itt..
2011. nov. 24. 13:06
 8/15 anonim ***** válasza:

Mi is ilyet vettünk, pont kedden érkezett meg!!!

[link]

Fekete-málna színben. Mi ha leesik a hó, a sétákat is csak így fogjuk tudni megoldani, ezért inkább "beruháztunk". De megéri, mert tényleg nagyon profi!!!

2011. nov. 24. 14:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam idén az én karfás babaszánkómat kapja majd meg, amit az édesapám csinált 30 éve. :) Szépen felújította (átfestette, lakkozta) az unokájának. :) Mivel ennek eszmei értéke van, nem vettünk.
2011. nov. 24. 16:12
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, mindegyik nagyon hasznos volt! Küldtem zöld kezecskét mindenkinek.
2011. nov. 24. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!