Milyen méretű overállt vettetek 8 hónaposnak?
Figyelt kérdés
74-est vettem,nem próbáltam rá csak mellé tettem,jónak tűnt,de itthon ráadva csak pici hely van a lábánál.Kibírja a tél végéig?Nem örülnék még egy overáll beruházásnak.:S
2 hete 69 cm-nem mérték a babát.
2011. nov. 23. 14:12
1/5 anonim válasza:
Én inkább kb. 80/86-os vennék, de úgy vedd meg, hogy leméred a ruha hosszát, belső szárhosszát, ujj hosszát.
2/5 anonim válasza:
80/86-ost vettem, mert úgy voltam vele még aláöltöztetem stb... Meg a nagyobba belenőhet a tél végére, de kettőt én sem szerettem volna venni.
3/5 anonim válasza:
Az enyém 7 hónapos múl 10-én. 74-eset örököltünk. Még van benne hely. Hogy meddig? Nos nem tudom. De a 86-os, az nagyon nagy. Az inkább már 1,5 éveseknek való méret. Mi most vagyunk 69 centisek.
4/5 anonim válasza:
Ne a méretezést vedd figyelembe, hanem a cenkiket!
74-es és 74-es között is van különbség. Ahány márka annyi féle számozás.
5/5 anonim válasza:
Az én lányom 8 hónaposan kapott egy 80-as átmeneti overált (szőrös, nem az orkános). Na, az most 9 hónaposan már majdnem kicsi. De őt 2 hete 76 centinek mérték. Előre látó voltam, én 86-os overált vettem neki télire. Szerintem azzal ki is húzzuk a telet.
Szerintem a 74-es nem lesz jó tél végig, ki fogja nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!