A mérések kötelezőek?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyünk a 4 hónapos szurira, utánna 6 hónapos, majd egy éves státusz. Vagy havonta kell járni mérésre? Sokan járnak méretni babájukat, de ez kötelező? Ha lehet kihagynám, úgy tűnik védőnő váltás lesz és a mostani védőnő kissé elviselhetetlen emiatt. Nem szívesen mennék hozzá, ha nem kötelező.2011. nov. 23. 13:17
11/13 anonim válasza:
Az Infanrix?? (diperte) vagy a prevenar?? (elnézést az offért de nekem ezt senki se mondta hogy újabban 4 hónaposan is lenne BÁRMI)
12/13 anonim válasza:
Utolsónak: infarix-t és prevenar-t kaptunk.
Egyébként nálunk is van egy 9. hós kötelező státusz. Azt már csak félve merem írni, hogy a mi védőnőnk kijön házhoz mindig. És egy tündér...
13/13 anonim válasza:
Én csak az oltásokra vittem, de akkor is csak a dokinénihez. A védőnőt csak 1* látta mikor kijöttünk a kórházból, amúgy se vagyok oda értük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!