A mérések kötelezőek?
Nálunk a fél éves után volt egy 9 hónapos és 1 éves kötelező védőnői mérés is.
Bár lehet máshol másképp van, de nem kötelező havonta járni, főleg ha jól fejlődik a babád.
Nem kötelező, csak a státusz.
Otthon van mérleged? Mert azért nem árt havonta megmérni.
Nagyon egyszerű : rákérdezel a védőnőnél legközelebb:)hogy kötelező e hozni mérésre vagy elég ha te méred otthon? hidd el ha nem kötelező akkor ők se akarják hogy minél többen ott várakozzanak:) Legalábbis szerintem így van.
3 gyerekem van az elsőt vittem mindig mert aggódtam és nem is hízott jól. A második hízott mint a veszedelem, sose gondoltam hogy nem fejlődne megfelelően így 2-3 hónaposan jártunk az orvosnál oltáson, akkor lemérték, majd legközelebb 6 hósan és 1 évesen.
Közte nem méregette senki, csak én itthon ha kíváncsi voltam, de igazából láttam hogy minden oké.
Most a harmadiknál is 2 hónaposan voltunk először dokinál, majd 3 hósan. És szó se esett róla hogy vigyem 4-5 hónaposan is be, mérés miatt.
Utolsónak:
4 hónaposan is van oltás, tehát be kell majd vinned. Na meg 6 hónaposan is a státusz miatt. Max az 5 hónapos marad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!