Lehetséges, hogy azért cikk-cakkos a hőgörbém, mert előfordul, hogy 1 óra különbség van a mérések között?
Figyelt kérdés
Ha elnézem a mért hőt és a mérések időpontját, akkor azt veszem észre, hogy a késői méréseknél magasabb a hőmérséklet. Ez lehetséges vagy csak véletlen egybeesés?
Másik kérdésem, hogy a szoba hőmérséklete befolyásolja a mért hőt? Nagyon melegben magasabb, amikor hűvösebb volt, alacsonyabb a hőm. Ez véletlen?
2010. aug. 10. 12:27
1/3 anonim válasza:
szia.
a hőmérőzésnek csak akkor van értelme, ha minden reggel ugyanabban az időben,abban a szobában és ugyanott(hüvely,száj, stb)mérjük.
ha nem így csinálod akkor tök fölösleges,mert nem fogsz pontos eredményeket kapni.
2/3 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, a szoba melege pedig én úgy tudom, nem befolyásolja az alaphőt. Kánikulában az ébredési hőm ugyanúgy 36,3 vagy 36,4 volt, mint nem kánikulában. Aztán a nap folyamán simán felment 37-ig, de az ébredési normál maradt.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! Akkor most már be fogom állítani a telefont, mert így elég érdekes görbém van :/
2010. aug. 10. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!