Milyen dolgok jutnak eszetekbe, amik a mi gyerekkorunkban még nem voltak, de most szinte kötelezőek és mi mégis megvoltunk nélkülük? Leginkább a babákkal kapcsolatos dolgokra gondolok.
Eldobható pelenka.
(vagy az is lehet, hogy csak én voltam régen gyerek?)
Volt utazóágyad?? :):) wow!
Lehet, hogy nekem volt nehezebb ilyen szempontból, mert a szüleim 50 évvel idősebbek nálam, szóval, lehet, hogy nem néztek körül annyira, mint más anyukák-apukák. :)
3.
Babahordozó. Legalábbis nem volt olyan amikor még pici voltam. Helytette a pólya volt ami még ma is van.
Az eldobhatós pelust írtátok. Még gondolkodom! :)
Újra első vagyok.
Digitális fényképezőgép, kamera ... nekünk olyan 24 v 36 kockás fényképezőnk volt, s azzal bizony nem lehetett minden pillanatot megörökíteni ;)
sterilizáló,elektromos mellszívó
komp-ez nemtudom milyen régi :)
Komp nekem már volt, 25 éve, és akkor sem zsírúj volt. :)
Elektromos cumisüveg- és bébikajamelegítő sem volt. :)
3.
Hát ha olyanra gondolok, ami az én gyerekkoromban még nem létezett, de én sem használtam, az a sterilizáló.
Ami gyerekkoromban nem volt, de én el se tudnám nélküle képzelni, az a popsitörlő kendő, akkor még csak olajos vatta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!