Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen dolgok jutnak eszetekbe...

Milyen dolgok jutnak eszetekbe, amik a mi gyerekkorunkban még nem voltak, de most szinte kötelezőek és mi mégis megvoltunk nélkülük? Leginkább a babákkal kapcsolatos dolgokra gondolok.

Figyelt kérdés
Nekem az orrszívó jut eszembe.
2009. szept. 21. 16:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Digitális mérleg, szoptatós melltartó, Tena betét, Eldobhatós bugyi, porszívós orrszívó, szilikon cumi, sterilizáló folyadék, babauszás, uszópelenka, tejpép, eldobható pelenkázóalátét, lázmérós cumi, homeos bogyók, 4d babamozi, nst, alternatív szülőszoba, bimbóvédő

Ennyi jutott eszembe, kompom nekem volt, de minek, keresztül estem vele a küszöbben.

2009. szept. 22. 10:14
 22/23 anonim ***** válasza:

A bébiőrzőt nem írja senki?

Különben meg ezek nagy része nélkül még most is meg lehet lenni, nem is tervezek venni sem bébikompot, sem járássegítőt, és még légzésfigyelőt sem.

A legnagyobb találmányok szerintem a mi kicsikorunk óta az autómata mosógép és az eldobható pelus!

2009. szept. 22. 12:40
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elsőre mindig az autóshordozó, autósülés jut eszembe. (ezt is lelőtték már korábban) De tényleg. Ma már kötelező, nem is hozhatod el a korházból a bébit nélküle, hacsak nem gyalog közel laksz a korházhoz.

Mi meg még úgy utaztunk, hogy a zsiguli, sőt a trabi hátsó ülésén keresztbe fekve aludtam nagyokat. Meg térdeltünk és mutogattunk a mögöttünk jövőnek :o) Akkor még ebben sem volt ekkor biztonságtudat, mint sokminden másban sem....

Egyébként meg tényleg csinált igény lett szerintem a bébiőr, légzésfigyelő, pelenkatartó kuka, pihenőszék...

Dehát mobiltelefon sem volt még 28 évvel ezelőtt, ekkora dugó sem a városban, illetve ennyi sok "E"-k az ételekben, sok szemét amit megeszünk. Terhességi cukrom van, mondta a doki, hogy amire (jó esetben) ráírják hogy cukrot tartalmaz, vissza a polcra. Ezek szerint semmit nem ehetnék, mert a felvágottakban, mindenben van cukor. De ez már más téma. Ezzel csak annyit akartam, hogy nemcsak a felesleges termékekkel szaporodtunk pár 10 év alatt, hanem a közvetett rossz dolgokkal, szokásokkal, ami nélkül, ha akarunk sem tudunk sajnos meglenni, és ki tudja, hogy hatnak ezek a babákra is.

2009. szept. 22. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!