Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár hónapos babák dohányzó...

Pár hónapos babák dohányzó anyukái! Hogyan oldjátok meg ezt a dolgot? Mikor mentek ki cigizni? Hogyan hagyjátok ott a babát?

Figyelt kérdés

Nemdohányzók kíméljenek!!!!!!!!!!Én sem dohányoztam sem a terhesség alatt, és nem is kívántam, még a szoptatás során sem. De amióta (3 hónapos korától) nem lehet szoptatnom, irtózatosan rá akartam gyújtani, és meg is tettem. Azóta ismét dohányzom.

Nekem amikor alszik a pici, vagy amikor elvan a pihiszékben, esetleg a földön játszik. (még nem kúszik, nem mászik). De mi lesz később? Így is kb. fél percenként benézek rá. (nem abban a szobában van, ahol az erkély)

2011. nov. 18. 09:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, mindegy mikor mész ki, csak biztonságban legyen a gyerkőc. Ha van járókátok, tedd abba, vagy most amíg pici és csak fekszik hagyd a földön, csak szem előtt, vagy biztos helyen tudd. Az én fiam 14 hós, amíg kiszaladok a járókába teszem, mivel ő már mindenfelé közlekedik. Rendszerint nem tettszik neki a bezártság, de inkább, mintsem bármi baja legyen. Meg kell tanulniuk egyedül is el lenni.
2011. nov. 18. 11:59
 12/13 A kérdező kommentje:

Sétánál én sem dohányzom :)

Ugyanúgy ahogy egyik válaszoló írta, max. ha van velem vki ő tolja a babakocsit és én inkább lemaradok.

Ilyen csak 1x volt.

Nekem is van dohányzós pulcsim :) És állandóan kezet mosok. Mostmár vmi tuti krémre lesz szükség, mert annyira kiszáradt a kezem. De ez már más téma:)

Köszi a válaszokat!

Egyébként oylan érdekes, hogy amíg kismama voltam, és szoptattam, egyáltalán nem is kívántam a cigit, azutánmeg anniyra, de annyira megkívántam, hogy vissa is szoktam. Pedig olyan büszke voltam magamra.:(

2011. nov. 18. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen én is azt hittem hogy nem fogok rá visszaszokni. Aztán egyszer volt egy stresszes napom, itthon egyedül. Akkor gondoltam rá először, de nem mentem ki. Aztán 3 ilyen nap után kimentem, abban bíztam hogy nem fog jól esni, rosszul leszek tőle és többet nem fogok rágyújtani. Persze.... Jól esett, és jól vissza is szoktam. De jóval kevesebbet mint régen.

Pulcsis voltam

2011. nov. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!