Pár hónapos babák dohányzó anyukái! Hogyan oldjátok meg ezt a dolgot? Mikor mentek ki cigizni? Hogyan hagyjátok ott a babát?
Nemdohányzók kíméljenek!!!!!!!!!!Én sem dohányoztam sem a terhesség alatt, és nem is kívántam, még a szoptatás során sem. De amióta (3 hónapos korától) nem lehet szoptatnom, irtózatosan rá akartam gyújtani, és meg is tettem. Azóta ismét dohányzom.
Nekem amikor alszik a pici, vagy amikor elvan a pihiszékben, esetleg a földön játszik. (még nem kúszik, nem mászik). De mi lesz később? Így is kb. fél percenként benézek rá. (nem abban a szobában van, ahol az erkély)
Pontosan: tedd biztonságos helyre. Egyébként sem lehetsz vele 24 órán keresztül folyamatosan, néha kell egyedül is hagyni. :)
Megértelek, nekem csak a 3. gyerek után sikerült végleg abbahagynom (legalábbis remélem, hogy végleg...) de hiányzik :(
Köszönöm mindenkinek a válaszát, és külön köszönöm, hogy nem támadtatok le!:))
Végülis igazatok van, mert amikor mosok, teregetek, porszívózok......akkor is marad magára néhány percet, úgy hogy nincs rajta a szemem egyfolytában.
Csak olyan bűntudatom volt emiatt.:(
A terhesség előtt cigiztem és azt hittem, ha már "lehet" újra fogok. Nem így lett. Ha így lenne, akkor azt az 5 percet simán megoldanám úgy, ahogy a fentiek is írták. Bébiőr, járóka, stb... :)
Barátnőm pl beköti a babakocsiba, odatolja az erkélyajtó elé a gyerkőcét, és üvegen keresztül szórakoztatja. A baba bent nézi anyát, anya meg látja a babát. A szomszédok meg röhögnek, hogy anya mit lebohóckodik az erkélyen. :)
Szia.En is olyankor megyek ki nagyreszt mikor alszik.De ha nem akkor berakom a jarokaba vagy ha alvas ido van akkor kisagyba es mire visszajovok alszik is.
Ha setalunk es nem en tolom a babakocsit akkor setalok a hatuk mogott es cigizek.Ha csak ketten megyunk akkor nem is viszek cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!