Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy estére már nem...

Lehet, hogy estére már nem elég a tejem?

Figyelt kérdés
6 hónapos kisfiam, úgy 2 hónapos kora óta átaludta az éjszakát. 3 hete, mióta kijött az alsó két foga, azóta éjjel többször is felébred enni. Nem a fogfájás miatt szerintem, mert nem sír úgy, mint akinek fáj, csak ki kell vennem az ágyából, megetetni és alszik tovább, szóval nyilván azért ébred fel, mert éhes. Tízóraira már kap gyümölcsöt, azon kívül csak anyatejes. Lehet, hogy estére már nem elég a tejem és vacsira tápszer kéne Neki, hogy ne ébredjen fel arra, hogy éhes?
2011. nov. 16. 08:07
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
szerintem csak hiányzol neki. a tápszer helyett próbáld ki inkább a Sinlacot, ez pép, nehogy a tápszeres cumisüveg bekavarjon a szoptatásban. de szerintem csak bújna a fiam ugyanezt csinálja...
2011. nov. 16. 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hasznos az első válasz, én is ugyanezt tudnám írni.
2011. nov. 16. 09:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor este először adjak Neki vacsira Sinlacot, és utána anyatejet? Általában úgy néz ki az esti alvás, hogy cicin alszik el vacsi közben elég hamar.
2011. nov. 16. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok, szerintem igen, próbáld meg. Mert ennyi idősen már nem okozhat gondot neki, hogy átaludja az éjszakát, tehát érett rá a szervezete, csak valami miatt megébred.
2011. nov. 16. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Látom, írtad, hogy vacsi közben gyorsan elalszik. Lehet, hogy e-miatt nem vacsizik meg rendesen, és éhes marad, ezért pedig felkel. Nálunk ugyan ez volt. Azt csináltuk, hogy 19:30 kor fürdött, utána ugye alvás volt, az előző alvásból pedig 16kor kelt. Helyette 19kor hagytuk 30 percet aludni, 20kor fürdettünk, 20:30-kor alvás, így nem volt olyan fáradt estére, és rendesen megvacsizott.
2011. nov. 16. 10:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy nagy ritkán nem alszik be vacsi közben, hanem az ágyában még nézelődik, és úgy alszik el, de akkor is felébredt enni. Ezért is gondolom, hogy nem elég vagy nem elég laktató már Neki a tej. De a Sinlacot kifogom próbálni, hátha.
2011. nov. 16. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az esti tej zsírosabb, laktatóbb.
2011. nov. 16. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!