4 hósomnak adhatom a milupa vaniliás tejpépet estére, mert kevés a tejem?
Én nem kóstoltattam az én babámmal,hanem adtam neki,csak ugye az elején higabbra csináltam neki,és ugy itta cumisüvegböl,gondolom azért irtad a tejpépet,mert tápszert nem akarsz adni neki.
Végül is nekünk azt mondta nemrég a doki nénink,h állitólag nagy viták vannak most nelöle,h a tejpép egészségesebb állitólag a babáknak,mint a tápszer,csak ugye drágábban jön ki havonta,és emiatt nem eröltethetik annyira a dokik,hát nemtudom mennyi az igazság belöle,minden esetre nekem is a tejpépet kapja a babám és nem a tápszert.
De ha van esetleg tejre allergiás a családban akkor tudsz venni pl. a rossmannba is H.A.(hipoallergén)tejpépet is,ebböl van sima és vaniliás is.
Remélem majd izlik a babádnak,és nyugodtan tud majd aludni töle!:)
Egyáltalán nem biztos, hogy amiatt nem alszik.
Tapasztalat:-))))
De inkább irass fel HA pépet , vagy Sinlacot a dokival, egy ilyen picinek az sokkal jobb (és anyagilag is jobban jársz, ha állandóan adni akarod neki, ráadásul meg tudod venni eü kártyára, ha van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!