Akinek fél óra múlva kel a babája az mikor nőtt ki belőle?
10hónapos kislányom elalszik és óramű pontossággal fél óra múlva kel.Nappal nincs gond mert elalszik egyhuzamban 1,5órát de este sajnos így van.Mellettem alszik éjjel és ezért nem tudom betenni a kiságyba mert ha felkel ott akkor nem hajlandó visszaaludni semmi pénzért.Ha mellettem van meg odabújik és már alszik is.Megpróbáltam hogy utána berakom az ágyába de sajnos felkel és nem alszik így sem vissza.Mit tehetnék?Tudnátok nekem tanácsokat adni?
Előre is ksözönöm!
Szia!
Először köszönöm hogy írtál!
Igen mindig is ilyen volt de nem éjszakázik.Elalszik este a kezemben és pontosan fél óra múlva kel.Ha visszaalszik ami a 90% akkor alszik reggelig.Nincs gond az éjszakával csak ha nem kelne fél óra múlva akkor a kiságyba tenném be nem a nagyba.Azt már próbáltam ha odaraktam és magam mellé a kiságyat és úgy bedugtam a kezem de sajnos nem ment.Nem egyszer próbáltam már!Amúgy 10hónapos és úgy születésétől kezdve így van.Utána szépen átalussza az éjjelt.Csak épp ez a dolog nem kéne.Várom a válaszod és persze másét is!
Szia!
Neked is köszönöm a válaszod!
Az a helyzet hogy én nemtudom a szeparációs szorongásra fogni mert nekem születésétől kezdve velem alszik és kb olyan 2hónapos korától volt ez.Nappal is ezt csinálta de 1-2hónapja ezt elhagyta.Csakz estivel van gondom.Épp most aludt vissza mert ugye felkelt ahogy szokott fél óra múlva és nem tudott visszaaludni.Játszani akart.Aztán már nagyon nyűgös volt és visszaaludt.De ez tartott majdnem másfél órán keresztül.
Nemtom mit lehetne tenni de már kezdek elkeseredni!:0(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!