Milyen eszközzel pürésítettétek meg a nyers almát?
Ha botmixerrel csinálod kell hozzá tenni egy kis vizet és máris bírni fogja!
A viszonylag kemény dolgokhoz kell egy kis víz, akkor jobban tudja a botmixer "tekergetni".
Amúgy üvegreszelőn reszelni és át kell préselni szűrön.
Én is teszek az almához vizet, úgy sokkal jobban össze tudja turmixolni a botmixer. Nem kell sok víz hozzá.
Én inkább így csinálom, mert ha szűrön passzírozom, akkor egy csomó beleragad a szűrőbe, meg több dolgot is koszolok össze így.
Én is botmixerrel csináltam, amíg pici volt.
Jó apróra vágtam az almát, így könnyebben bírt vele.
vannak almák,amiket lereszelek üvegreszelőn,aztán próbálom árpréselni "teaszűrőn" az eredmény almalé és a szűrőben száraz "cérnaszálak" gyümölcspép,-hús sehol:SSSS
Tudtok olyan almafajtát javasolni aminek ilyen eljárás után marad húsa???bocsi,h idekérdezek!!!
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!