Milyen eszközzel pépesítitek babátoknak a kaját?
Kisfiam csak a pépeset fogadja el (kivéve banán, az lehet darabos is... :) ). Eddig a botmixerrel csináltam, csakhogy ma reggel a krumpli "alatt" bedöglött :(((. Van RoboChefem, de az egy krumplit nem bír pépesíteni, kevés neki.
Most kezdenénk a zöldségeket, így ha azt akarom, hogy esélyünk legyen arra, hogy megegye, muszáj pépesítenem. Habverővel is próbáltam, de az sem ért semmit ekkorka adaghoz :(.
Előre is köszi.
Ú, basszus, látszik, hogy nem vagyok egy konyhatündér. Tök alap dolgokat írtok és nekem mégsincs :(, pl sem krumplinyomóm, sem húsdarálom. De ciki :))).
Igen, a szűrőn átpaszírozással próbálkoztam, csak épp elege lett a fiamnak és ordított, hogy éhes és álmos, úgyhogy nem tudtam mindet átnyomni.
A RoboCheffel az a baj, hogy a pengék magasabban vannak, mint egy krumpli az alján, így nem ér bele, nem tudja pépesíteni :(.
Turmixom van, kipróbálom, hátha abba elegendő ez a mennyiség is.
És gyorsan beszerzek krumplinyomót és egy új botmixert. Csak addig éjük túl a zöldség-bevezetését :).
Köszönöm a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!