Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden ismerősöm azzal jön,...

Minden ismerősöm azzal jön, hogy adjam be bölcsibe majd a kislányomat, de miért ha othon vagyok vele 3 évig?

Figyelt kérdés
Miért akarják rámeröltetni? Tényleg be kéne adnom?Most 1 éves lesz,és nem lesz jo neki az ovodáig ithon velem?Mindenki megtalál ezzel a bölcsis dologgal,baj ha nem akarom beadni??
2009. máj. 8. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Meg se kottyant neki az ovi? Mert 2 évesen ki lett otthonról taszítva, és már hozzászokott.
2009. máj. 9. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
az én véleményem, ha megteheted anyagilag, hogy a 3 évet otthon töltsd, akkor ne add bölcsibe a gyerkőcöt. Biztos, hogy ott is sokat foglalkoznak vele, de még mindig nagyobb figyelmet kap tőled. jobban, célirányosabban tudod tanítani, tudtok játszani. és ha van lehetőséged, inkább vidd játszóházba, vagy ilyesmi helyekre, ahol több gyerkőccel együtt játszhat. De mégsem nélküled tölti az egész napot. Szerintem valahol ez az egészséges egyensúly neki ebben a korban. Az más kérdés, ha szükség van a te fizetésedre is, akkor "muszájból" adod be!
2009. máj. 9. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Na jó, volt egy lehetőség, hogy fizetnek kismaméknak tanfoolyamot és ide naooal kellett járni, ezért adtam bölcsibe és nem bántam meg.

É igen, meg se kottant neki az ovi.

De úgy látszik az a jó anya aki slamposan otthon ül 10 évig,

2009. máj. 9. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!