Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden ismerősöm azzal jön,...

Minden ismerősöm azzal jön, hogy adjam be bölcsibe majd a kislányomat, de miért ha othon vagyok vele 3 évig?

Figyelt kérdés
Miért akarják rámeröltetni? Tényleg be kéne adnom?Most 1 éves lesz,és nem lesz jo neki az ovodáig ithon velem?Mindenki megtalál ezzel a bölcsis dologgal,baj ha nem akarom beadni??
2009. máj. 8. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Én egyáltalán nem értek egyet a bölcsődével. Hülyén hangzik, de egy gyereknek 3 éves koráig az anyja mellett a helye, és kegyetlenség előtte kilökni otthonról. Mert akármilyen szépen is viszik a bölcsibe, az azért kilökés.

Ha nem dolgozol, akkor főleg ne vidd, már csak azért sem, mert így is kevés a hely.

2009. máj. 8. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
én 2 éves korban adtam be,nem bántam meg.
2009. máj. 8. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
szerintem most dívat is a bölcsi.Ha a pénzböl jól ki jössz nem kell a bölcsi.Anya a fontos + játszotér
2009. máj. 8. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én utáltam bölcsisnek lenni,vannak emlékfoszlányaim róla.Most van egy 10hónapos extra eleven fiam,engem is bombáznak ezzel a témával,főleg úgy,hogy van a családban bölcsis bár had ne mondjam inkább beadja mint,hogy pénzt keressen...Nekem jó szakmám van ,tudnék is vele keresni,bár tény a családból áldozni kellene,de úgy vagyok vele,ha megtehetem azt,hogy egy pár évig itthon vagyok vele esetleg majd egy tesóval,igaz nehezebb anyagilag de én úgy gondolom ezek az évek vissza fordíthatatlanok,mind a baba ,mind a te életedbe.többet nem biztos,hogy lehetsz vele itthon...Tény kell a gyereknek a szocializálódás,de sztem a gyereken észre fogod venni,hogy kell e fejlődésének vagy sem.sztem 1évesen még olyan picike.Én biztos kivárom a kettőt minimum..10hós baba mamája
2009. máj. 8. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, hogy én is beadnám 2 évesen, hogy kezdjen szocializálódni. Ilyenkor még könnyebben veszi az akadályokat. Majd meglátom még csak 3 hónapos.
2009. máj. 8. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:
32%

21 hósan adtam be a fiamat, de és nem bántam meg.

Hamar beszokott és meg se kottyant neki, amikor óvodába ment.

Valószínüleg most sem maradok itthon 2 évnél tovább.

2009. máj. 8. 21:04
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
26 hósan ment bölcsibe a kisfiam, egyáltalán nem bántam meg!! Bármennyire is fáj kimondani, kevés az anya+játszótér a gyereknek már 2 év fölött
2009. máj. 8. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem értek egyet azzal, hogy kevés a 2 éves gyereknek a játszi. Egy 2 évesnek nem arra van szüksége, hogy 20 másik gyerek mellett nevelkedjen, hanem az édesanyja figyelmére. Aki azért adja be, hogy szocializálódjon, az feleslegesen elveszi mások elől a helyet, akiknek tényleg szüksége lenne rá. Mostanában úri passzió lett a bölcsőde!! Csak nem tudom minek szül gyereket, aki nem bír vele. Viszont ha az anyagiak miatt adja be, azt megértem.
2009. máj. 8. 22:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor adom be és csak két évesen, ha nagyon musz lesz visszamennem dolgozni az anyagiak miatt. Vagy kistesó. Rád van szüksége!
2009. máj. 9. 09:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, hogy maximum gyed, után a 3. évben már csak az éhenhaláshoz elég gyes-t kapnám, úgyhogy én ezért tervezem, hogy csak 2 évig maradok itthon.

Kistesó meg nem lesz, mert van már nagytesó.

Van aki vígan el van otthon 6-8 évig és az egész napját képes a játszótéren eltölteni én nem vagyok ilyen, ez van.

21:04-es

Egyébként köszi a lepontozást

2009. máj. 9. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!