Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 13 hetes és nem akar...

Babám 13 hetes és nem akar enni. Segítség. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Elutasítja a cicit, az üveget és rengeteget sír, bár 60 grammokat ha eszik, akkor nem kér többet és elégedett. Félek el apad a tejem, de amitől jobban, hogy éhen marad. Széklete nem volt még a 7en. Éjszakánként sokat fel van, sírdogál. Mihez kezdjek? Lassan megőrülök.
2011. nov. 5. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a kamilla segített, bár én nem cukroztam!
2011. nov. 6. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Azok alapján, amit írtál, a következőket javaslom.

Ha még mindig nem volt kaki, vidd el orvoshoz, szerintem a kamillatea itt már nem segít, a doki majd tudja, mit kell neki adni.

A nem evéssel kapcsolatban: ha eddig ébredéskor próbáltad megetetni, próbáld meg azt, hogy ha nem kéri a cicit, ne küzdj vele, várj vele egy kicsit. Addig foglald le valamivel. Lehet, hogy még nem éhezett meg eléggé.

Ha így sem eszik rendesen, próbáld meg akkor megetetni, amikor már nagyon álmos, este pedig legkésőbb 11-kor az álometetést próbáld ki, nálunk nagyon bevált. 6-7 hónapos koráig érdemes alkalmazni, jobban alszik majd éjszaka.

Ez egy ördögi kör: ha azért nem eszik, mert feszül a pocakja, még nehezebben fog kakilni, mert túl kevés a folyadékbevitel.

2011. nov. 6. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!