Ha a babám egyáltalán nem fogadja el a tápszert, mi tévő legyek? Kipróbáltunk 100 félét!
Én úgy tudom, kakaó nem adható legalább 1 éves korig, mert nagyon allergizál.
Szerintem kérdezd meg a gyerekorvost, elvileg a tejpép alapja is tápszer, de nyilván Ő tud erre érdemben válaszolni!
Igen lehet kakaót,de csak nesquiket és csak 1csapott mokkáskanálnyit.
Próbáljátok ki,de én is ugyanebben a helyzetben vagyok a babámmal,és nekem ugy sem fogadta el a tápszert a kakaóval,van vmi mellékize mindegyiknek és biztos azért.
Nekem a doki mondta,h nyugodtan adható helyette tejpép is,mert ugyanaz,mint a tápszer,az összetételében megvan minden amire szüksége van a babának,csak ugye ez költségesebb mint a tápszer.
Nekem most 8hós a babám,de kb 6.5-7hós korától ugy csinálom neki,h reggelre is tejpépet kap,meg vacsira is,akkor van mikor a jó éjszakátot,és uzsonnára meg ugy csinálom,h fél adag tejpép gyümivel keverve,illetve 7hós mult mikor kapott joghurtot is,ugyh onnantól kezdve meg ugy csinálom,h joghurtot két naponta kap a tejpépes gyümi helyett!
Remélem tudtam neked segiteni,mert végül is egy cipöben járunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!