Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hetes a babam es nem emeli...

11 hetes a babam es nem emeli kellokeppen a fejet. Nem tudom mitevo legyek?

Figyelt kérdés
11 hetes a babam es nem emeli kello kep a fejet,sokak szerint mert gyenge,azt mondjak hagyjuk abba a szopit es adjak neki tapszert mert lehet nem taplalo a tejem?mivel nem sok etvagyam van.nemtudom mit tegyek?
2008. nov. 21. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
En a helyedben nem allnek le a tapszerrol hanem felkeresnem az egyik korai mozgasfejleszto kozpontot.
2008. nov. 21. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értem anyatejes, nem tápszeres!

Ha jól lakik, nem sír, akkor nem kell leállni a szoptatással, ha nem tápláló a tejed, akkor éhes a gyerek, nem a mozgására hat ki. Nem tudom, ki a jóakaród, de ha ilyesmivel idegesítenek, akkor biztos el fog menni a tejed, és akkor tényleg tápszeres lesz a bab, de az nem segít rajta, ha tényleg van valami baja.

Ki szerint nem kellő a fejemelés, Mit csinál? Hason nem emeli fel e fejét? Vagy nem szeret hason lenni?

Próbáld meg, hogy hasra fekteted, s simogatod a hátát, kicsit csiklandozod. Ha felemeli erre a fejét, akkor semmi baja, esetleg lusta, és ha nem muszáj nem emelgeti.

Gondolom voltál 1 meg 2 hónapos vizsgálaton. az orvos szerint is van valami baja?

Írj vissza, kérlek, mit tapasztalsz!

Nyugalom!

2008. nov. 21. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek tápláló a teje. Olyan nincs hogy nem. Egyébként sem a tejtől feljődnek az izmai. Tényleg keress meg egy mozgásfejlesztő központot vagy egy Dévény módszerrel foglalkozó gyógytornászt. Mit jelent az hogy nem kellőképpen emeli a fejét? Ezt ki mondta? Mert lehet hogy nincs is semmi baja. Minden baba más időpontban csinál dolgokat. Mondjuk lassan 3 hónaposan már szépen kéne tartania a fejét.

Üdv,

Gyógytornász anyuka

2008. nov. 21. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elunk es az itteni orvosok szerint nem emeli kello kep a korahoz kepest.Ha kezben van tarja o a kis fejet ,de kicsit neha imbolyog,ha hasra teszem forgatja jobbra balra ,de folemelni nem akarja.Hogy gyenge a tejem es valtsunk tapszerre ez az anyosom tanacsa,mert a sulyaval sinvs megelegedve 3.02vel szuletett most pedig 5.12kg.koszonom a valaszokat.irjatok meg anyukak ti mit gondoltok.
2008. nov. 21. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem gyenge a tejed olyan nincs, azt jelezné a baba.Egyébként nekünk is ez volt 2,5 hónapos karban nagyon tartja a buksiját, hason viszont nem volt hajlandó.A 2 hós oltásnál mondta a doki ha egy hónap mulva sem nagyon tartja kapunk beutalót.Na ez egy hete volt azóta nagyon sokszor teszem hasra(pedig utálta) ugy hogy előtte vagyok hogy lásson és tornáztatom is, ugy hogy ha háton van a karjánál fogva óvatosan felhuzod.Na ez nekünk egy hete volt és mára már nagyon szépen tartja a fejét sőt imádja és ha felhuzom a karjánál fogva akkor sem lóg a buksija.Próbáld meg te is.Ha igysem megy akkor vidd el dokihoz ártani nem árt.

Minden jót

2008. nov. 21. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:

3 hónaposan kell tartania a fejét, úgyhogy még van időtök. Én voltam ezzel orvossal, tornát javasolt:

1.háton fekve megemeled a kezénél fogva, szépen lassan, hogy magától tudja emelni a fejét a törzsével együtt.

2. háton fekve a háta közepére teszed a két kezed, és úgy emeled szépen lassan, amíg nem emeli ő maga a fejét a törzsével együtt.

3. gyakori hason fektetés

4. ha van nagy labdád, azon is hasaltasd, meg hintáztasd, azt szokták szeretni, és emeli a fejét, lábát.

2008. nov. 21. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A felhúzás és a hasra fektetés nagyon sokat segíthet. Mi születése óta tornáztatjuk így a picifiút orvosi tanácsra, mivel faros tartás miatt nyaki problémával született. 7,5 hetesen már gyönyörűen emeli és tartja a fejét.

2008. nov. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!