Huvely viszketes, mitevo legyek?
Figyelt kérdés
Tegnap ota viszket, eg a huvely bemenetelemnel. Ranezesre semmi elvaltozast nem latok, igy nem hinnem, hogy gomba. Ha nem mulik, elmegyek nogyogyaszhoz, de kulfoldon lakom es itt eleg korulmenyes :S
Valaki esetleg valami tanacs? Olyanrol hallottam, hogy kefirt kell ratenni. Ez tenyleg mukodhet? Annyira megalazo, es nagyon viszket!!!!!!
Lehet a muszalas fehernemutol? Attol felek a gozfurdoben szedtem ossze valamit :(((((
2011. aug. 4. 20:52
1/9 anonim válasza:
Cickafarkfű teába kellene belecsücsülni fél órára, nekem bejött
2/9 anonim válasza:
én amondó vagyok, hogy bármilyen körülményes, inkább fordulj orvoshoz. a gombás fertőzésnek is több fajtája van, lehet hogy nem lesz elég rá akármilyen kence, hanem gyógyszeres kezelésre szorulsz majd!
3/9 anonim válasza:
intimmosakodó gél, intim zuhany, pamut fehérnemű, canesten krém+kúp
4/9 anonim válasza:
hallottál már a vakarásról? lehet begyön keress rá google-n
5/9 A kérdező kommentje:
Intimmosakodo: a legtobbre (amit en ismerek) ami kaphato allergias vagyok, canestent itt nem lehet kapni recept nelkul, a fehernemut atvaltottam pamutra. Hetfoig varok, mert kenytelen is vagyok, ha addig nem all be valtozas megyek nodokihoz, addig is kiprobalom a teas ulofurdot, koszonom a tippet!
2011. aug. 4. 21:18
6/9 anonim válasza:
Maximálisan egyet értek a második válaszolóval! Jobb ha orvoshoz mész, mert csak ő tudja megállapítani, hogy mi bajod van, és milyen kezelés kell rá!
7/9 anonim válasza:
21:18!!!
Okoska nem szabad vakarni ilyenkor,nemtudom vicces akartál lenni,vagy ennyi eszed van,de ilyen "jótanácsokat" nemtudom minek kell beírni.
Kérdező!
Nekem most égett viszketett fájt a bemenetnél,és kiderült hogy gomba.Canesten kombi jó rá.
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok,bocsi most látom hogy ott nincs canesten.Akkor viszont szerintem is nődokihoz fordulj. :)
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!