Miért van az hogy többször vettek már tőlem kenetet viszketés miatt de sose tenyészett ki semmi?
Mikor és mennyi ideig viszket? Ha minden nap viszket, akkor lehet, h a vércukrodat kellene ellenőrizni, ugyanis a vizelettek kijutó cukor marhatja a nemiszervet. De, ha havonta csak pár napra viszketsz, akkor lehet, h hormonális. Nekem is volt pár olyan évem, amikor pontosan ovulációkor úgy viszkettem, mintha fertőzésem lenne, de nálam sem találtak semmit. Utána jöttem rá, h mindig félúton két mensi között van ez az érzés.
Esetleg még borotválkozás miatt is lehet, de gondolom erre már gondoltál volna.
pisilés után erősebb a viszketés
remélem ez nem cukorbetegség:S
tisztasági betétet nem használok
pamut fehérneműt hordok
Nem lenne csoda, hogy ha te is a 2. típusú cukorbetegséget megelőző állapotban lennél, mivel a népesség nagy része ma már sajnos ide tartozik. Ennek oka nem a genetikában keresendő, hiszen ezt a betegségnek nevezett állapotot mi magunk okozzuk magunknak azzal, hogy a kelleténél több üres, lassan felszívódó egyszerű szénhidrátot, és mű-kajákat fogyasztunk.
Próbálj meg leszokni a cukros, fehér lisztes ételekről, minél több zöldségfélét egyél, és igyál tiszta vizet, mert a sok cukrozott, vagy édesítőszeres üdítőital fogyasztása szintén hozzájárul a 2. t. cukorbetegség kialakulásához. Ez azért sem szerencsés helyzet, mivel akinél megállapítják ezt a "betegséget", az örökre belekerül egy csapdába, gyógyszereket fog kapni, melyeknek olyan mellékhatásai lesznek, hogy tönkre teszik a májat, a vesét, a hasnyálmirigyet, és később már automatikusan szükség lesz az inzulin-adagolásra is. A cukorbetegségnek is számos károsító hatása van a szervezetre nézve, úgyhogy szerintem, és gondolom szerinted is, inkább a megelőzésre kéne fektetni a hangsúlyt.
Ez nagyon egyszerű abban az esetben, ha te tudod, hogy igenis, lehetséges megelőzni ezt a nem kellemes betegséget. Persze ha elhiszed amit a dokik mondanak, esetleg megállapítják hogy : hát, igen, magasabb a vércukor szinted mint a határérték, akkor máris szedheted a gyógyszert, és amint írtam, jöhet az örökké tartó kapcsolat a gyógyszergyártó cégekkel. (Mellesleg ez nekik hatalmas üzlet!)
Viszont ha értelmesebb vagy mint a nagy átlag, akkor felfogod, hogy ugyanúgy ahogy kialakul, ugyanúgy vissza is tudod csinálni. Annyit kell hozzá tenned, hogy lemondasz a fentebb említett abszolút természet-ellenes táplálékokról, és megfontoltabban viszel be tápanyagokat a szervezetedbe.( Utána keresgélhetsz a neten is, nagyon sok jó oldalon olvashatsz ezekről a táplálkozással kapcsolatos témákról.pl. Szendi Gábor oldala, dr Lenkei Gábor oldalai, és van már sok házi orvos is, akik meglehetősen haladó gondolkodással rendelkeznek, mint pl. dr Ládi Szabolcs, nézd meg a videóit a youtube-on, sok okos dolgot hallasz, persze ha akarod.) Tapasztalni fogod, hogy egy-két hét múlva már kutya bajod, és nem feltétlenül kell neked másra hagyatkozni,( magad is lehetsz a saját orvosod,) és hagyni hogy rábeszéljenek arra, ami igazán nem előnyös számodra.
Sok sikert kívánok, még akkor is, ha ez nem a cukorbetegséget megelőző állapot, csak egy kisebb gombásodás. Egyébként ebben az esetben is sokat segít a helyes táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!