Segíthet a szemvidítófű könnycsatornaelzáródás esetén?
Figyelt kérdés
8 hónapos a babám, születése óta a bal szeme csipásodik. Kaptunk már rá többféle szemcseppet, semmi sem segített. Át kellene mosatni, de még várok a csodára, hátha megússzuk. Hogyan használhatnám ezt a gyógynövényt?2011. nov. 5. 19:38
1/5 anonim válasza:
Off, nekem baba koromba mindkét szememen el volt záródva a könnycsatorna, nekem felszúrták, nem ijesztgetni akarlak csak hogy lehet ez lesz a vége!!! Bár nem vészes dolog!!!
2/5 anonim válasza:
nekem a kisfiamnak volt kb 12 hetes koráig a bal szemén elzáródva a könnycsatorna, kaptunk sokféle szemcseppet, de egy dolog tett csodát, a műkönny! Olyan szépen átmosta neki, hogy azóta semmi baja. HA nem próbáltad akkor esetleg kipróbálhatjátok. Hátha nektek is segít.
3/5 anonim válasza:
Naponta 5-6*porszívózd az orrát,nekünk a kórházban ezt mondták ,3 hónap szenvedés után kipróbáltuk és EGY HÉT alatt teljesen elmúlt!
4/5 anonim válasza:
Figyelj, ha 8 hónapja nem múlik, akkor már szerintem nem a csodára kellene várni, hanem elvinni, átmosatni! Én is elvittem a fiamat, 2 perc volt az egész, és az óta semmi baj nincsen. Most már ne húzd tovább, mert minél nagyobb, annál rosszabb!
5/5 anonim válasza:
Nohát elég sokáig vártatok :( de hogy mire nem is értem. Csodáért talán tenned is kellett volna.
Nekünk a szemvidítófű segített, de nem egy-két hét alatt, és minél tovább várakoztok annál közelebb kerültök az átmosáshoz, ami bizony fáj.
Mi már a hazahozatal utáni héten elkezdtük neki mosogatni vele. Teaként lefőzöd, lehűtöd, és 3-4 óránként két tiszta arctisztító vattakoronggal mindegyik szemét kívülről befelé végigmosod vele. A könnycsatorna közelében picit megnyomkodva.
Soha ne mártsd vissza a korongot a tiszta teavízbe, mert akkor fertőzöd. Minden alkalommal minden szemhez új korong. Ja és én naponta 2 főzetet csináltam.
Ez ment 4 hónapos koráig. Akkor vizsgálták meg és mondták, hogy gyönyörűen kitisztult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!