Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MUSZÁJ hozzátáplálni?

MUSZÁJ hozzátáplálni?

Figyelt kérdés
A fiam 5 hónapos lesz, 1 hónapja csak tápszert kap, és mindenki erőlteti, hogy adjak neki bébipapit. Tényleg annyira fontos már most adni neki ilyeneket, vagy ráérek még?
2011. nov. 4. 12:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én nem adok neki cumisüvegből. Egyszer adtam neki, amikor a banya erőszakoskodott, azóta többször is elmondom, hogy nem adok neki üvegből pépeset, mert nem tartom helyesnek. Persze ő rögtön azzal jön, hogy az ő gyerekei is így ették a pépeset (üvegből) aztán még sincs bajuk, és megtanultak kanállal is enni.
2011. nov. 4. 13:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem baj, akkor megmondod neki, hogy Te másképp gondolod, és kész. Vegye tudomásul. Ne erőltessen Rád semmit. Az a banán dolog meg tényleg butaság volt. 5 hónaposnak 1 napon belül 2 egész banán nagyon sok.
2011. nov. 4. 14:05
 13/20 A kérdező kommentje:

Ne is mond...majd megőrültem, amikor mondta a barátnőm, hogy 1-2 karikát elég lett volna neki adni, én meg beletömtem 2 egész banánt.

Azóta is várom, hogy kakáljon szegény gyerek.

2011. nov. 4. 17:27
 14/20 anonim ***** válasza:
És azt tudtad, hogy amit a terhesség alatt a baba begyűjt magának vasvitamint az hat hónapos korára el is fogy neki???És akkor már nem elég a tápszer, de amúgy a te babád,te neked kell eldöntened hogy mi jó neki, és ezt most nem rosszból irtam
2011. nov. 4. 17:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Tudtam...de ő még nincs 6 hónapos. 5 sincs még...
2011. nov. 4. 18:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves 17:43-as válaszoló! Megtennéd, hogy mielőtt válaszolsz normálisan elolvasod a kérdést? Még csak 5 hónapos lesz a kicsi, nincs lemaradva semmiről. Másrészről már el is kezdték.
2011. nov. 4. 18:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Kedves 18:19-es egy nem rosszból irtam!a másik hogy csak annyit irtam hogy 6 hós kortól ajánlott semmi olyat nem irtam hogy kezdje el és igen láttam hogy irta hogy már elkezdték nem tudom kinek kéne rendesen elolvasni a kommenteket
2011. nov. 4. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Jah nem véletlen irtam azt sem hogy az ő gyereke neki kell eldönteni mi a jó, azaz senkinek semmi köze hozzá hogy mit eszik a babája sem az anyósának sem másnak
2011. nov. 4. 21:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Már bocs, de abból a kommentből mindent ki lehet olvasni, csak azt nem, hogy tisztában lennél a kérdés körülményeivel.

A kérdező sem véletlenül úgy reagált rá, ahogy tette...

2011. nov. 4. 22:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Tisztába vagyok vele hogy 5 hós lesz a fia én csak irtam hogy 6 hós korára fogy el neki a vas amit a terhesség alatt felszedett
2011. nov. 5. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!