Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Muszáj 6 hónapos kortól...

Muszáj 6 hónapos kortól hozzátáplálni, ha elegendő a tejem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Muszálynak nem muszály, csak azt tanácsolta nekem is a gyerekorvosunk, hogy azért kezdjem el a hozzátáplálást, mert később esetelgnem fogadja el az új ízeket. Én lelassítottam a hozzátáplálást, egy evést egy hónap alatt váltottam ki, szépen lassan haladtunk. A kislányom is remekül elvan egyébként az anyatejen.
2009. szept. 29. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Annyiból muszáj, hogy 6 hónapos korára ürülnek ki a vasraktárai. Persze erőltetni nem kell, de azért ilyen korban már kell neki néhány kanálka gyümölcs-zöldség.

Nekem is nagyon sok tejem volt, 6 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást, igazi sikert kb 8 hónaposan értünk el, addig csak próbálkozások voltak.

2009. szept. 29. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Elkezdeni érdemes, ízeket próbál, vasat gyűjt, satöbbi. De rohanni nem kell. Nekem 8,5 hónapos, egyszer eszik kaját, a többi szopi. Ezt a kaját váltom: gyümölcs, főzelék, husis gyümölcs, húsos főzelék, gabonás gyümölcs.... Mnden ízt ismer, szeret és mégis szopik, csaknem kizárólag :-))
2009. szept. 29. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!