Muszáj 6 hós korától elkezdeni hozzátáplálni? 6 hós a lányom, jó súlyban van,4 óránként szopik, és nem látom, hogy szüksége lenne másra.
Köszönöm. Második gyerek, a fiamnál teljesen egyértelmű volt 5 és fél hós korában hogy nem elég neki a tej, 2 óránként akart szopizni így elkezdtem etetni. Mondjuk ő meg ettől úgy rákapott az evészetre hogy 7 hósan már csak reggel este szopott és 10 hósan le is szoktatta magát az anyatejről sajnos, és jöhetett a tápszer :((
Most ezt szeretném elkerülni mindenképp.Hiszen ha van tejem, minek táp.
Azért kell elkezdeni a hozzátáplálást 6 hónapos korban, mert addigra ürülnek ki a baba vasraktárai.
Mindenképpen kezdd el a kóstoltatást.
Tudom mit jelent:) és én sem azt írtam, hogy te írtad,hogy táp...csak vázoltam, hogy hogyan kötöttünk ki a tápszernél végül az előző gyereknél. Őt se azzal kezdtem etetni, csak a gyümi, főzelék husi úgy megtetszett neki,hogy szopizni már nem akart, pedig jó lett volna sokáig szoptatni.Ennyi:)
Köszi a válaszokat!
Bízz benne, hogy a babád szeret szopizni és nem jársz úgy mint az elsővel. De a baba egészsége érdekében kezdj neki adni legalább gyümiket a megnövekedett vasszükséglet pótlására. Semmit sem kell siettetni, csak kapja meg amire a szervezetének szüksége van.
Drukkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnéd miközben szilárdat is kap már a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!