Úgy sír, hogy már én is sírok, olyan, mintha nagy fájdalmai lennének, mit tegyek?
Szia!
Milyen volt az éjszakátok?
Sziasztok :) Kettőkör felébredt,enni kért,de csak fél adagot kért,anyatejet kapott,de nem nagyon akart visszaaludni,sírdogált.Magam mellé vettem,így,összebújva elaludt. Következőnek reggel 6kor ébredt,megkapta a maradék anyatejet,azóta időként felsírogat,de amúgy realtív békés,nézelődik. Reggel át kellett öltöztetnem,annyi kaksi robbant ki belőle,hogy a kis köldöke fölött is úszott benne...Mindjárt összeszedem magam és bepakolom a babakocsiba,lemegyünk a gyógyszertárba. köszönöm újra és újra mindenkinek,hogy segítettetek átvészelni.
Azért az tényleg mókás,hogy a lehel úti patikus szerint a két tápszer tökugyanaz...még az állaga is más,a HA1,most néztem,jóval krémesebb,talán még sárgább is,a Start sokkal szemcsésebb és fehérebb. Vagy csak már nagyon rázombultam a témára :)
Örülök, hogy jobban vagytok! :)
Sztem sem ugyanaz a két tápszer!
most értünk vissza a reggeli sétából,3 doboz Start-ot vettem,mostmár tényleg nyugodtabb a lelkem. A Picurom meg alszik,mint a tej,ahogy illik neki :)
Hát igen,ha ugyanaz lenne,nem lenne más a nevük,agyrém,hogy egy patikus ilyen felelőtlen lehet,odaadná csak úgy azt,ami bajt okozhat egy csecsemőnél...félelmetes...
Hogy lenne már ugyanaz??? :-o Ez az a patika, ami átköltözött oldalra, az új házak alá a Béke téren? XIII.k? Járunk oda mi is, de ha muszáj, mert nagyon nem szimpik.
Örülök, hogy manókáddal rendben volt az éjszaka, és jó nagyot kakilt :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!