Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy sír, hogy már én is...

Úgy sír, hogy már én is sírok, olyan, mintha nagy fájdalmai lennének, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Milupa Milumil HA Start-ot kapott eddig,semmi baja nem volt,tegnap voltam gyógyszertárban,de már csak itthon vettem észre,hogy Milupa Milumil HA 1-et kaptam. Ma abból adtam neki,mivel a 2 doboz teljesen egyforma.Mostanra úgy sír,hogy teljesen ellilul,mintha tényleg nagy fájdalmai lennének. 1 hónapos lesz szombaton. Mit tegyek? Mármint az evidens,hogy holnap lerohanok nyitásra a gyógyszertárban a rendes tápszeréért,de hogy vészeljük át az éjszakát? Nem merek neki ebből adni többet....
2009. máj. 6. 20:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Párom most hívott,a gyógyszertárban azt mondták neki,a HA1 ugyanaz,mint a HA Start,de amúgy sem tartanak Startot...nah,ki vagyok segítve...Akkor a hajnal 4-es etetést megpróbálom higítva a HA1-el,mert csak addig tart ki az anyatej..lesz,ami lesz...
2009. máj. 6. 22:46
 22/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen volt az éjszakátok?

2009. máj. 7. 07:12
 23/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok :) Kettőkör felébredt,enni kért,de csak fél adagot kért,anyatejet kapott,de nem nagyon akart visszaaludni,sírdogált.Magam mellé vettem,így,összebújva elaludt. Következőnek reggel 6kor ébredt,megkapta a maradék anyatejet,azóta időként felsírogat,de amúgy realtív békés,nézelődik. Reggel át kellett öltöztetnem,annyi kaksi robbant ki belőle,hogy a kis köldöke fölött is úszott benne...Mindjárt összeszedem magam és bepakolom a babakocsiba,lemegyünk a gyógyszertárba. köszönöm újra és újra mindenkinek,hogy segítettetek átvészelni.

Azért az tényleg mókás,hogy a lehel úti patikus szerint a két tápszer tökugyanaz...még az állaga is más,a HA1,most néztem,jóval krémesebb,talán még sárgább is,a Start sokkal szemcsésebb és fehérebb. Vagy csak már nagyon rázombultam a témára :)

2009. máj. 7. 08:19
 24/28 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem ugyanaz a kettő, nem lenne más a nevük, állaguk, stb... Örülök, hogy jobban van! Sziasztok!
2009. máj. 7. 09:47
 25/28 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jobban vagytok! :)

Sztem sem ugyanaz a két tápszer!

2009. máj. 7. 09:53
 26/28 A kérdező kommentje:

most értünk vissza a reggeli sétából,3 doboz Start-ot vettem,mostmár tényleg nyugodtabb a lelkem. A Picurom meg alszik,mint a tej,ahogy illik neki :)

Hát igen,ha ugyanaz lenne,nem lenne más a nevük,agyrém,hogy egy patikus ilyen felelőtlen lehet,odaadná csak úgy azt,ami bajt okozhat egy csecsemőnél...félelmetes...

2009. máj. 7. 10:35
 27/28 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már ugyanaz??? :-o Ez az a patika, ami átköltözött oldalra, az új házak alá a Béke téren? XIII.k? Járunk oda mi is, de ha muszáj, mert nagyon nem szimpik.

Örülök, hogy manókáddal rendben volt az éjszaka, és jó nagyot kakilt :)

Szép napot!

2009. máj. 7. 11:40
 28/28 anonim ***** válasza:
szerintem ahogy olvasom inkább a kaki készülödött nem biztos hogy a tápszer bántotta majd ugy is meg figyeled . lehet hogy kakilás elött így fog sírdogálni és utána meg nyugszik . Majd ki tapasztalod ugyis. Én ugy hívtam hogy készülödik a kaki, mert akkor nekem is nyügösebb volt de ki nötte.És mi a milupa pepti 1-re váltottunk soha többet nem volt nyügös.
2009. máj. 7. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!