Úgy sír, hogy már én is sírok, olyan, mintha nagy fájdalmai lennének, mit tegyek?
kamilla tea segít neki kakilni, hasmasszázs is jót tehet,lehet,hogy fel van fújódva. [link]
szegények,remélem hamar átmegy rajta és nem viseli meg nagyon a kis pociját. éjjel is eszik még gondolom,úgyhogy jó lenne azért elmenni valamelyik ügyeletes patikába,nehogy éhezzen a picinyed.
Védőnőt nem tudod felhívni? Amúgy szerintem nem lehet baja a táptól, de inkább hívd fel. Merre laksz? Hátha van itt valaki, aki a közeledben, és tud adni startot. Nekem sajna már nincs, én is elajándékoztam. Esetleg egy barátnőnek nincs?
Ha mnden kötél szakad, ez sürgőssségi, hívd fel az ügyeletes gyerekorvost. Esetleg Tescoban van start táp, ha nem is milupa milumil. Nem tudom, h van-e a közeledben. Vagy ami még eszembe jutott, a nagyobb városokban van ügyeletes gyógyszertár, ott adhatnak.
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan reagáltatok :)
Igen,kaja után szinte rögtön,3-5 perc múlva,azt hittem,nem evett eleget,de ha újra kínáltam,nem kellett neki.
Felhívtam apját,-munkatársakkal beültek vhova- hazafelé vesz az ügyeleten,meg rájöttem,hogy a mélyhűtőben van még 300 ml anyatej,azzal kihúzzuk,mig párom hazaér.
Azért vagyok nagyon megijedve,mert mindíg,mindennap kap kamillateát,de az most nem segít,és a hasikája is olyan,mintha dudoros lenne...és igy visszagondolva ma csak 3x volt kaki,jóval többször szokott lenni,és sírt is sokat,csak ma nehéz napunk volt,sokat kellett ügyintézni,mászkálni,a kocsiban meg mindíg alszik,nem figyeltem fel rá,hogy vmi nincs rendjén..Most elaludt nagy nehezen,előre rettegek,mi lesz,ha felébred...
Csináld neki hígabbra a tápszert, biztos nehéz volt a pocakjának ez a fajta. Ha belefér, azért én elmennék venni 1 olyat, amit eddig evett, mert az éjszaka nagyon hosszú tud lenni ébren, sírva.
Kitartás, jobbulást a picinek!!!
Sztem is a hígabb tápszer lesz éjszakára a megoldás!
Kitartás! Szegénykém... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!