Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tapasztaltátok, hogy kisgyerek...

Tapasztaltátok, hogy kisgyereketeknek a "növekedés miatt" voltak fájdalmai éjjel?

Figyelt kérdés
Én erről csak hallottam, de most másodszorra volt, hogy az egyébként egészséges 2,5 éves kislányom, aki este egyedül alszik el mindig is, kb. 1/2-1 óra "dumálás" után, most keserves sírásba kezdett. Órák után nehezen elaludt, majd éjszaka ez megismétlődött. Semmit nem tudott mondani, hogy mi baja (egyébként persze beszél), és reggel, amikor "megbeszéltük", mindkét ilyen alkalom után azt mondta, hogy a lába fájt.
2010. márc. 2. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, mindhárom nagy gyerekem többször is panaszkodott, hogy fájnak a lábszárcsontjaik. Nem csak ilyen pici korban, hanem nagyobb, 8-10-12 évesen is fájhatnak a végtagok a növekedés miatt.
2010. márc. 2. 08:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez tényleg este/éjjel jellemző?

Nappal nem fáj? Talán hormontermelés miatt?

2010. márc. 2. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, általában éjjel jobban fáj, mint minden. Hiszen nappal jobban elfoglalják magukat, elterelődik a figyelmük. Minden fájdalom erősebbnek érződik éjjel (sajnos).
2010. márc. 2. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én lányomnál is előfordul ilyesmi este vagy éjszaka,bár ő már nem sír.Igaz 8 éves.Én szoktam neki adni magnéziumot és kálciumot pár napig.
2010. márc. 2. 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:
saját gyermekkoromból emlékszem, hogy nekem is iszonyatosan fájtak a lábaim és anyukám mondta hogy épp növekszem.
2010. márc. 2. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is emlékszem a sajátomra, én is mindig felébredtem és még 8-9 éves korban is. Iszonyúan tudott fájni, anya mindig átjött és megmasszírozta, attól enyhült.
2010. márc. 2. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!