Úgy sír, hogy már én is sírok, olyan, mintha nagy fájdalmai lennének, mit tegyek?
Remélem megnyugszik a babád hasikája, de ha nem akkor büfiztetéssel és hasmasszázzsal próbálkozz először.
Utána meg ha minden kötélszakad, akkor segíthetsz neki kakilni és pukizni, gondolom nincs otthon szélcsöved, de a hőmérővel ugyanazt a hatást lehet elérni. Berakod a popsijába és nagyon óvatosan megmozgatod, ettől ha kell neki akkor kakilni ill. pukizni fog.
Igen,én is arra gondoltam,hogy a tejből,vagy akár a Startból merjek e neki szokásos adagot adni. Ezt a borzalom HA1-et látni se bírom,de sajnos nincsenek kismama ismerőseim,nincs kinek odaadnom. Valakinek a 15. kerületből esetleg nem kell? kb. 9 kanál hiányzik belőle.
Nagyon nehezen tűröm meg a lakásban,hogy ilyet tett az én gyönyörű,pici kislányommal...:)
fel is ébredt,alig aludt fél órát..nem sír,csak járnak a kis lábai nagyon,és pukizik folyamatosan...annak van értelme,ha vizet itatok vele,hátha oldja benne?
Mire a mondat végére értem,már sír is,bár ez inkább panaszos nyöszörgés most..
Fáradság is lehet a dologban, nekünk is így volt egy átcsvargott nap után még amikor pici volt.
Remélem nyugis éjszakátok lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!