Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7hós babám nem igazán fogadja...

Krisztina27 kérdése:

7hós babám nem igazán fogadja el a tápszert, adnátok tejet neki?

Figyelt kérdés

Anyukám azt mondja ne ilyen mű szarokkal kínlódjak adjak neki 2/1 arányban tejet, forraljam össze a vízzel tegyek bele egy pici cukrot, na azt majd elfogadja azt mondja.

Ti is azt kaptatok 6hó után semmi bajotok nem volt tőle.

Nem tudom nem merek neki adni, de megbántani sem akarom.

2011. nov. 3. 16:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó azt még nem próbáltam,kifogom, köszönöm szépen mindenkinek.
2011. nov. 3. 17:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Utálom, ha valaki azzal jön, hogy 30-40-50 éve is megittunk és semmi bajunk.

Az elmúlt években mindennek változott az összetevője, a tehén is mást zabál a réten...a talajban mások a tápanyagok, más lesz a fű tápanyagértéke és más lesz a tejé is.

Régen büntetlenül kiszúrhattad más szemét, most meg nem. Nem élünk már a középkorban. S persze nem kell minden irányelvet megfogadni, de csak vannak hozzáértő szakemberek, akik tanulmányozták a tejet, és nem véletlenül mondják, hogy ici-pici babáknak ne adjuk.

Persze-persze tudom felnőttünk. Hát fel. S a babák is felfognak nőni. Akkor is ha nem isznak 7 hónaposan tejet.

Én tejpépekkel, másféle tápszerekkel, Sinlackal próbálkoztam, mikor nem fogadta el az egyik-másik tápszert.

2011. nov. 3. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Off: a fiam azért lett tejallergiás már pici babaként, mert nem a HA tápszert kapta újszülöttként (nem miattam), hanem a simát, amiben nincs kezelve a tejfehérje. Ez 100%, hogy attól, doki megmondta.

De ezen az oldalon is milliószor írták már korrekt, őszinte anyukák, hogy 4-6 évesen, már jó ideje tehéntejet ivott a gyerek, amikor kibújt a tejallergiája, az első kérdés az volt a dokinál, nem kapott-e túl korán tehéntejet. Erről ennyit, kedves "mi is azt ittuk, és nincs semmi bajunk". Örülj neki!

Anyukának finoman el kell magyarázni, hogy ma már ez az irányelv, te szeretnéd követni. Meg fogja érteni, ha nem, akkor is a te gyerekedről van szó. Mi most kaptunk babapiskótát anyósoméktól, mondtam, hogy majszoljuk el mi, mert nem szeretném még egy darabig adni a fiamnak. Lehet, hogy nem értenek egyet velem, de értelmes emberek, elfogadják, hogy ilyesmiben én döntök.

2011. nov. 3. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!